Ki tud nekem írni valami jó sorozatot?
Szóval most néztem végig a Gossip Gir-t és nagyon imádtam !! De sajnos most kétségbe vagyok esve , mivel nagyooon imádtam , és eddig még nem sikerült találnom hasonló sorozatot !
Nem szeretem az olyasmit mint a Pretty Little Liars , mivel abban eléggé sok gyilkosság van ! Egyébként már ezeket láttam: The fosters , Famous in love (még nézem ) ! Előre is köszönöm a válaszokat !!!!
Imposters
Baby Daddy
Beyond
Brooklyn Nine-Nine
Champions
Counterpart
Crazy Ex-Girlfriend
Dear White People
(A sorozat nézése közben azt hittem, hogy az extrém baloldali nézeteket parodizálja a sorozat, de egy kicsi online kutakodás után rá jöttem, hogy teljesen komolyan gondolják, amivel nem azonosulok, de így is élvezhető)
Elementary
It's always sunny in Philadelphia
Modern Family
New Girl
Power
Significant Mother
(Ez egy rettenetesen túljátszott sorozat rossz poénokkal és az alap történet kicsit undorító, de valamiért élveztem. Olyan agyradír mint a mónika show, csak talál kultúráltabb embereknek )
Sillicon Valley
Supernatural
Switched at birth
The 100
The Big Bang Theory
The Crossing
The Goldbergs
The Magicians
The Man In the High Castle
The Middle
White Famous
ABC sorrendben írtam, mert arról a weboldalról másoltam azokat a sorozatokat amiket nem régiben néztem. Persze ennél sokkal több jobbnál jobbat láttam már és rengeteget nem írtam le, de ezek egész jók és nagy esélyel van benne már amit nem ismersz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!