Olyan filmet, sorozatot, vagy animét keresek, ahol a főszereplő kicsit elvont, csendes, magányos, esetleg csak fekete ruhákat hord. Tudnátok ilyeneket írni nekem?
Figyelt kérdés
2017. szept. 20. 22:40
3/10 anonim válasza:
Én tegnap láttam a zongoratanárnő című filmet…
2001 es film
Rám iszonyat nagy hatással van ez a történet.
Te is írj ilyen magányos emberekről szoló filmet kérlek. S nagyon érdekelne a véleményed erről a filmről…
7/10 A kérdező kommentje:
3: Hetvegen lesz idom, megnezem es majd irok hasonlokat. :) koszonom a valaszokat mindenkinek.
2017. szept. 21. 13:51
8/10 anonim válasza:
Bokura wa Minna Kawaisou
Boku wa Tomodachi ga Sukunai
Brave 10
H2O - Footprints in the sand
Inu x Boku SS
Kuzu no Honkai (itt szerintem az egész mindenre igaz, hogy elvont, nemcsak a szereplőkre)
9/10 anonim válasza:
Animék:
Hell girl
Kuragehime
Sukitte ii na yo
Tonari no Kaibutsu-kun
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
10/10 A kérdező kommentje:
3: nekem nagyon beteg volt a zongoratanárnő. hasonlót nem tudok mondani, de valamiért a Beszélnünk kell Kevinről jut róla az eszembe
2017. okt. 1. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!