Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 1. Mi történt a Valkűrrel? 2....

1. Mi történt a Valkűrrel? 2. Thanos vagy Hela?

Figyelt kérdés

2 dolog foglalkoztat nagyon a Marvel univerzumban. Az egyik ami nem lett tisztázva, hogy mi történt a Valkűrrel amikor Thanos útjukat állta a föld felé? Meghalt a többi Asgardi lakossal együtt?

Ha Hela nem vész oda Asgardban, amikor Surtur elpusztította, akkor Hela képes lett volna meg állítani Thanost? Ami még érdekesebb, hogy Helánál Odin a Mindennek Atyja erősebb volt. Neki mennyi esélye lett volna Thanos ellen?

2018. jún. 13. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:

A Valkűr életben van. Azt hiszem a rendezők mondták meg.

A második kérdés pedig hát. Lehetséges, hogy lett volna esélye, de szerintem inkább nem.

2018. jún. 13. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Valkűr nem meghalt? Thor is ezt mondja a filmben.
2018. jún. 13. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
2018. jún. 13. 12:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Az nem rémlik hogy Thor mondta volna, de az utóbbi kommentelt cikkben azt írják, hogy elmenekült több Asgardival együtt.
2018. jún. 14. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam, amikor Mordály kérdezi tőle, hogy mi van az anyjával, a testvérével, Thor meg sorolja, hogy ki, hogyan halt meg. Akkor a legjobb barátjáról, Valkűrről is elmondja, hogy meghal. Vagy nem rá célzott, mint legjobb barát?!
2018. jún. 16. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
A legjobb barát alatt szerintem Heimdallra célzott.
2018. jún. 16. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is rá gondoltam, csak összekevertem a neveket. :D De hü**e vagyok.
2018. jún. 17. 01:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen barátja alatt Heimdall-ra célzott.
2018. jún. 27. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!