Hasonló sorozatok?
Volt korábban néhány sorozat, ami annyira lekötött, hogy évadokban kellett nézzem egyszerre. Angol hanggal, néha felirattal különösen élvezhetők voltak:
Dexter
Breaking Bad
The Borgias
Under the Dome
Shameless
Banshee
Spartacus
Vikings
Mr. Robot (ez már kevésbé adta)
Tudnátok hasonló minőségű, tartalmas, elgondolkodtató élményt nyújtó sorozatokat ajánlani ahol még nincs túl sok évad (nagyságrendileg max. 5-6) és egy évad csak hasonló számú epizódból áll mint az említetteknél?
Köszi a válaszokat, megnéztem az előzeteseket, jó az irány, egyre jobbakat írtok.
Az Utopia számomra nem tűnik elég akciódúsnak és más értelemben lehet elgondolkodtató (már-már beteg), amit én keresek inkább az, amikor utólag is hatása alatt vagy még kicsit a cselekményeknek.
A Hátrahagyottak kicsit Under the Dome feeling így elsőre, az már lehet megér egy misét, bár kicsit Lost-os, amiért viszont én nem igazán rajongtam.
Patrick Melrose a különc karaktere alapján már kifejezetten jó választásnak tűnik.
Egyébként akinál a Breaking Bad, Banshee vagy Vikings kimaradt, javaslom mielőbb pótolja.
Black Sails
Hell on Wheels
Westworld
Sherlock
Fargo
Róma
Trónok Harca
Falling Skies
Taboo
Preacher
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!