Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hasonló sorozatok?

Hasonló sorozatok?

Figyelt kérdés

Volt korábban néhány sorozat, ami annyira lekötött, hogy évadokban kellett nézzem egyszerre. Angol hanggal, néha felirattal különösen élvezhetők voltak:

Dexter

Breaking Bad

The Borgias

Under the Dome

Shameless

Banshee

Spartacus

Vikings

Mr. Robot (ez már kevésbé adta)

Tudnátok hasonló minőségű, tartalmas, elgondolkodtató élményt nyújtó sorozatokat ajánlani ahol még nincs túl sok évad (nagyságrendileg max. 5-6) és egy évad csak hasonló számú epizódból áll mint az említetteknél?

2018. jún. 11. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Utopia. Hatrahagyottak.
2018. jún. 11. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dexter és Mr.Robot révén mondom Patrick Melrose sorozatot. Tegnap láttam az első részét, nekem valószínűleg a karakter révén volt kikapcsolódást nyújtó. A felsorolt többi sorozatot nem láttam, a különc vonal alapján bejöhet
2018. jún. 11. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megnéztem az előzeteseket, jó az irány, egyre jobbakat írtok.

Az Utopia számomra nem tűnik elég akciódúsnak és más értelemben lehet elgondolkodtató (már-már beteg), amit én keresek inkább az, amikor utólag is hatása alatt vagy még kicsit a cselekményeknek.

A Hátrahagyottak kicsit Under the Dome feeling így elsőre, az már lehet megér egy misét, bár kicsit Lost-os, amiért viszont én nem igazán rajongtam.

Patrick Melrose a különc karaktere alapján már kifejezetten jó választásnak tűnik.

Egyébként akinál a Breaking Bad, Banshee vagy Vikings kimaradt, javaslom mielőbb pótolja.

2018. jún. 11. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Az utopia szarul indul, de nagyon jo lesz. A mai vilagban jatszodik es teljesen hiheto osszeeskuveselmelet van benne. Gongolkodhatsz, hogyha tenyleg csak 500 millio ember marad a bolygon az jo dolog.
2018. jún. 11. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Black Sails

Hell on Wheels

Westworld

Sherlock

Fargo

Róma

Trónok Harca

Falling Skies

Taboo

Preacher

2018. jún. 11. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!