Egytitokzatoslány kérdése:
Az így neveld a sárkányodat című filmben Fogatlan lány vagy fiú?
Figyelt kérdés
Én úgy emlékszem mikor először láttam a filmet a találkozásuk elején kiderül hogy lány mivel Hablaty mondta fogatlannak hogy jó fiú és erre fogatlan fura fejét vágott aztán Hablaty kijavította arra hogy jó kislány. Bár nagyon régen láttam az első filmet szóval lehet tévedek. Előre is köszönöm a válaszokat! 🙂2018. jún. 9. 15:52
13/16 anonim válasza:
Hát fiú mivel gondolom űgy lehet őket megkülönböztetni hogy ott a farokszárnyuk mellett van e tüske.Ha van fiú ha nincs lány még ott az álánál is lelóg neki valami tehát fiú.Ha nem lógnak le ott az a bigyó akkor lány lenne.
14/16 anonim válasza:
Még igaz ha már van gyerekük akkor egyértelműen fiú
16/16 anonim válasza:
Nincs ilyen jelenet az első részben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!