Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Draco Malfoy tényleg nem tud...

Draco Malfoy tényleg nem tud mit kezdeni azzal, ha egy lány sír?

Figyelt kérdés
Úgy értem egy csomó fanficben leírták ezt, de nem tudom honnan vették. Benne van a könyvekben is? (Nem olvastam)

2018. jún. 8. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Talán ne olvass befüvezett rajongók által írt ostobaságokat, csak a hivatalos könyveket, és akkor ilyen kérdéseket sem kell feltenned, amire nem létezik jó válasz.
2018. jún. 8. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem emlékszem ilyesmire, szóval szerintem ez egy rajongók egy része által elfogadott headcanon.
2018. jún. 8. 15:11
 3/7 A kérdező kommentje:
1-es talán igazad van. De azért ez nem volt akkora polgárpukkasztó kérdés, hogy ilyen stílusban kelljen válaszolni.
2018. jún. 8. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megvető viselkedése van. Majdnem mindenre, ami gyengeséget mutat. Így gondolom a sírásra is lenne mit lépnie.
2018. jún. 8. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Megszámlálhatatlanul sokszor olvastam a könyveket, és soha semmi ilyesmi nem hangzik el bennük. Draco elég érzéketlenül viselkedett még a lányokkal szemben is, Hermionét is sokszor megbántotta annyira, hogy sírjon, de kicsit sem hatotta meg a dolog.
2018. jún. 8. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Hermione más. Nem egy lányként kezelni. Ő sárvérű.
2018. jún. 8. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A konyvekben biztosan nem volt szo ilyesmirol
2018. jún. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!