Miért nem tetszik sokaknak a Solo:Egy star wars történet c. film?
Figyelt kérdés
Szerintem az újak között ez volt a legjobb, főleg az előző kegyetlen fos rész után.
Elvileg ez az első sw film ami anyagilag bukás volt
2018. jún. 8. 21:04
11/18 anonim válasza:
#10 megfogta a lényeget: A filmet nem másért, hanem magadért nézed. És nem más véleményét akarod magadévá tenni (bár ilyen droidok is vannak), hanem sajátodat kialakítani és másikét elfogadni.
12/18 anonim válasza:
Nekem pl. azért nem tetszett annyira, mert Han Solo karakterének a lényegét nem sikerült megfogni. Nem ilyennek képzeltem el fiatalabb korában, túl jófiús lett, és ennek nem a színészválasztás a legfőbb oka. Ettől még összességében jó filmnek tartom, az időpont viszont fura. Oké hogy hagyományosan a május a Star Wars hónap, de Decemberi filmekre biztos többen beülnek. Azért kötekednek sokan, mert a A TLJ-n behergelték egymást, és azóta habzó szájjal fikáznak mindent.
13/18 anonim válasza:
Én is utálom a TLJ+T, de annak mi köze a Solohoz? Mi lenne, ha felfognák az emberek, hogy mindig voltak rossz és jò filmek? Mi lesz így a folytatással?
14/18 anonim válasza:
Mert DARTH MAUL BENNE VAN PEDIG MÁR RÉG HALOTT OBI-WAN ÁLTAL a naboon imbecil disney.
15/18 anonim válasza:
"Mert DARTH MAUL BENNE VAN PEDIG MÁR RÉG HALOTT OBI-WAN ÁLTAL a naboon imbecil disney."
A Klónok háborúja kimaradt az életedből? Úgy 2010 óta tény, hogy Maul nem halt meg a Naboon.
16/18 anonim válasza:
Mault még Lucas támasztotta fel akkor, amikor még a fasorba se volt a Disney
17/18 anonim válasza:
Tudom de ez a műlábas balhé nem elfogadott legalább is nincs teljes konszenzus sokan nem ismerik el, most nem magamról beszélek hanem forumokról.
18/18 anonim válasza:
De miért a Disneyt szidod akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!