Melyik film lehet ez? (80-as vagy 90-es évekből való sci-fi)
80-as évekből való film, esetleg a 90-es évek elejéről.
A film eleje egy sportcsarnokban (vagy tornateremben) játszódik valamilyen iskolai meccs van. Egyszer csak eltűnik a tornaterem, és akik ott voltak, a tornateremmel együtt egy másik dimenzióba kerülnek. Ezután valami őrült fickó ölni kezdi az embereket (hogy mi lett ezzel a fickóval, arra nem emlékszem). A végén egy fiatal fiú tud csak visszamenni a valódi világba, a többiek a másik helyen maradnak. A legvégén amikor a visszatért fiú nézi a tévét, látja, hogy valami zavarja az adást, és kérdezi az anyját, hogy szerinte ezt azok a fiatalok csinálják, akik a másik világban maradtak?
Előre is köszi annak, aki tud segíteni, már évek óta keresem a filmet.
Sajnos, nagyon nem. Ott a repülő és utasai tűntek el.
Ebben, amit én keresek, mutatták azokat is, akik eltűntek, és azokat, akik maradtak: a rendőröket, a szülőket, akik keresték a gyerekeiket. Az iskola helyén egy nagy lyuk volt a földben.
Veszélyek iskolája (Drifting School, 1995).
Google: movie|film+dimension|universe+school+teleported+kids|children|students+sports|team+disappears
Ez a Google keresés elvezetett a The Drifting Classroom c. mangához és annak az adaptációi között volt a Drifting School.
Ez az!!!
Hálás köszönetem. 10 éve kerestem ezt a filmet.
Rengeteg részre már nem is emlékeztem.
A youtube-on is fent van magyar nyelven, de az utolsó jelenetet kivágták belőle. Amit te belinkeltél, az eredeti nyelvű, abban benne van ez a jelenet is. (amire a legjobban emlékeztem)
Még egyszer nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!