Túrázós, szikláról leesős film a nyolcvanas évekből, melyik lehet?
Figyelt kérdés
A nyolcvanas évek csak tipp, lehet a kilencvenes eleje is, nem volt felkapott film, talán amerikai, de már ebben sem vagyok biztos. Egy összeszokott baráti társaság elhatározza, hogy túrázik egyet az erdőben dombok meg hegyek között, indokolatlanul nagy méretű hátizsákokkal. Az egyikőjük, miután felértek egy sziklára, nagyon megörül, hogy már nem kell tovább felfelé mászni, és elkezd ugrálni. Aztán leesik. Vagy legurul, nem tudom. A többiek elkezdik keresni, abban reménykedve, hogy nem esett, hanem gurult, tehát még életben lehet. És megtalálják a táskáját, de őt nem. Aztán legalább 10 percig arról szól a film, hogy ordibálják a nevét szétszóródva a fák között. A végére nem emlékszem. Nem könnyű kérdés, mert szerintem zs-kategóriás. De volt benne egy cuki jelenet, ami miatt most nagyon keresem.2017. márc. 23. 20:18
1/2 A kérdező kommentje:
Annyi hint van még hozzá, hogy valami Jake vagy John vagy Jack volt, aki leesett, mert rémlik, mintha ezt ordibálták volna. Az fix, hogy j-vel kezdődött a neve.
2017. márc. 23. 20:24
2/2 anonim válasza:
Kiáltás a vadonban-ez a kérdés már volt párhónapja és akkor is szerény személyem segített a válaszban :D amúgy Jake úr volt a fickó neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!