Naruto - Nullafarkú?
Figyelt kérdés
A Naruto animesorozat melyik részében/melyik filmben van benne a nullafarkú?2018. máj. 24. 19:34
1/6 anonim válasza:
Nincsen nullafarkú. Csak Kisaméra mondták abban az állapotában mikor egybeolvadt a Samehadával.
Keress rá Kisame vs KillerBee és biztos megtalálod.
2/6 A kérdező kommentje:
Én valami másra gondolok
Itt egy link: https://www.youtube.com/watch?v=aRTBbMkkBMQ
2018. máj. 25. 17:20
3/6 anonim válasza:
Ez valami filler, tehát nem része az eredeti történetnek, csak időhúzás miatt találták ki és rakták bele az animébe.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
De ezekszerint ez a "kígyó" tényleg a nulla farku ugye?
Csak kisebb es gyengébb a Bijuuknál
2018. máj. 26. 18:03
5/6 anonim válasza:
Mint mondtam: nem része az eredeti történetnek. Egyáltalán nem létezik az eredeti történetben. Az eredetiben Kisame+Samehada összeolvadását nevezték nulla farkúnak/farknélkülinek.
6/6 anonim válasza:
A nullafarkú valamelyik Shippuuden mozifilmben van benne, vagy az elsőben, vagy a másodikban. Már nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!