Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem nem tetszett a...

Csak nekem nem tetszett a Deadpool 2?

Figyelt kérdés
Nem is röhögtem a poénokon, pedig van humorérzékem!
2018. máj. 23. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett 😍 néhány részlet mondjuk egy kicsit erőltetett volt, de ettől függetlenül jó és vicces volt szerintem:)
2018. máj. 23. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

eddig az év filmje.

mondjuk még csak negyedév van.

2018. máj. 23. 22:18
 3/7 LeonScottKennedy ***** válasza:
100%
Rég nem szórakoztam ennyire jól egy filmen mint ezen.
2018. máj. 24. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Nekem az ufókhoz meg a piramisok megépítéséhez mérhető rejtély, hogy az a film hogyan lehet ekkora siker. Ennyire nem lenne az embereknek semmilyen ízlése? Én rég láttam ennyire rossz, sekélyes, erőltetett, alpári, gusztustalan és értelmetlen filmet mint az, eddig még egy filmnél sem bántam ennyire az életemből elvett két órát. Ha fizetnének nem nézném meg a második részt. Debil 3 éveseknek való "poénok", gusztustalankodás, 0 cselekmény, idióta szereplők. A Jackass szintje. Az hogy ez a film hogyan állhat 8,0-n IMDb-n, miközben a John Wick 2. része, amelyik a 21. század legjobb akciófilmje, is csak 7,5-ön, az akkora rejtély, hogy brit tudósok 200 évig kutathatnák.
2018. máj. 24. 14:03
 5/7 LeonScottKennedy ***** válasza:
100%

#4:

Miért mész el egy olyan filmre, amiről fogalmad sincs?

Ha nem tudod ki az a Deadpool, persze, hogy nagyon furcsának hathat. Ha pedig te csak a 3 évesek szintjén álló poénokat szűrted ki, az már csak a te szegénységi bizonyítványod ;)

Persze hogy igazán megértsd és értékelni tudd a filmet nagyon otthon kell lenni a popkultúrában, főleg filmek terén, mert számtalan utalás van benne.

Legközelebb ne menj el olyan filmre, amitől nem tudod, mit várj, és akkor nem fogsz csalódni, mert ehhez bizony sok mindent kell ismerni, hogy igazán élvezd.

2018. máj. 24. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

"Legközelebb ne menj el olyan filmre, amitől nem tudod, mit várj, és akkor nem fogsz csalódni, mert ehhez bizony sok mindent kell ismerni, hogy igazán élvezd."

Én ugyan ezt szoktam írni azoknak akik "művészfilmet" fikáznak. Ezek után szoktak általában le ostoba sznobozni. :/

El kéne fogadni, hogy valakinek ez valakinek az tetszik. Egyik művészet másik szórakoztató ipar.

Toleránsnak, elfogadónak és nyitottnak kéne lenni egymással szemben. Persze ez ebben az országban utópia :D

2018. máj. 25. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

SPOILER:

én is csak a végén vigyorodotam el Reynolds "öniróniáján".

A film alatt max. somolyogtam egyszer-kétszer, amúgy vagy kikerekedett szemekkel néztem, vagy ingattam a fejem ennyi gusztustalanság láttán. Aberrált, értékelhetetlen szenny véleményem szerint.

2018. máj. 26. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!