Mi volt a deadpool 2 stáb lista utáni jelenetében?
Figyelt kérdés
Sajna lemaradtam róla.valaki részletesebben le tudná írni.2018. máj. 22. 21:10
1/7 anonim válasza:
Komolyan 2 percet nem tudtál várni?
2/7 A kérdező kommentje:
Komoly nem bírsz normális választ adni.azért mentem el mert időre mentem valahova és így is késtem de erre már tényleg nem volt időm.
2018. máj. 23. 15:16
3/7 anonim válasza:
Akkor az így járás esete forog fenn.
4/7 anonim válasza:
Videán rajta van a stáblista utáni jelenet
5/7 A kérdező kommentje:
#4 egy linket tudnál rakni mert én nem találom
2018. máj. 28. 16:31
6/7 anonim válasza:
Deadpool megjavíttatja az időgépet, majd visszamegy az időben, hogy megölje a régi "Deadpoolt" a wolverine filmből. Elég jól összevágták a régi filmet, Farkas is benne van, persze csak néz meredten, hiszen a régi filmet vágták össze. Következő jelentben pedig Ryan Raynolds ül az asztalnál a zöld lámpás forgatókönyvével a kezében mondva, hogy "na ezzel most befutok", majd deadpool fejbe lövi. Ez volt a film fénypontja, megérte bent maradni
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jún. 1. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!