Az Alkonyat - Napfogyatkozás-ban szereplő színésznők közül idén kit jelöltek Oscar-díjra?
20:18-as válaszadó!
Igazad van, szerintem se fogják őket soha. Az MTV Movie díjakra meg nem kell adni semmit.
Senkit.És nem is fognak.Ifjúsági tini film kategória nincs az Oszkáron.Az alakításokban sem volt semmi különleges,plusz a kritika is lehúzta a második részt.
Szerintem is a második rész közelebb állt egy tévésorozathoz,mint Oszkár jelölt alkotáshoz,mind kivitelezésben,sztoriban,alakításban.
De jelöltek!! Miért állítjátok ilyen biztosan, hogy nem??
Onnan tudom, hogy egy honlapon szó szerint ez a kérdés volt kiírva, és aki helyesen válaszol, nyerhet valami alkonyatos cuccot. Mondjuk én úgy sem küldöm be, de érdekel. Ugyhogy erről ennyit:).
Mondjuk én biztos onnan tudom hogy már vagy 13 éve minden évben nézem az Oscar-t! És képben vagyok az aktuális filmekkel, sztárokkal és jelöltekkel!
Ha nem hiszed:
Az AWARDS sorban ott lenne bármelyik epizódnál hogy NOMINATED FOR OSCAR!!!!! Ehelyett csak ócska díjak szerepelnek ott.
Mit nem lehet ezen elhinni?
Kikerestem! Gondolom erre gondolsz!
Az Alkonyat - Napfogyatkozás-ban szereplő alábbi színésznők közül idén kit jelöltek Oscar-díjra?
A) Dakota Fanning
B) Anna Kendrick
C) Kristen Stewart
A helyes megfejtést beküldők közül kb. 90 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Palace MOM Park mozi 8-as termében június 29-én, kedden 20 órakor kezdődő vetítésünkre.
A játék egyfordulós, ideje: 2010. június 14. - június 27. A sorsolásra 2010. június 28-án kerül sor. A nyerteseket e-mailben értesítjük.
Mondtam hogy Anna Kendrick-re gondoltak. A kérdés nem az hogy ezért a filmért jelölték volna. Hogy is jelölhették volna hiszen a film nyáron került bemutatásra, Oscar meg tavasszal volt. Majd jövőre (se).!
Vita lezárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!