Lucifer tenyleg nem lesz 4 evad?
Azt olvastam hogy a fox nem csinal tobb evadot .
Ez mennyire igaz? Szerintetek lesz negyedik evadja?
Detto nagyon birtam foleg hpgy most vegre meg mutatta lucifer az igazi enjet..
Ezenkivul a walking dead, arrow meg supernatural nezem.
De remelem h lesz lucifer is
szerintem nem csoda ha nem kap.
a heti eset felállás sokkal kevesebbeknek lesz érdekes mint a domináns átívelő szálas téma,amikor minden részben megy előre a főszál,ezért az esetek többségében buktához vezet az előbbi,mert unalmas lesz.
itt is túl sok volt a nyomozás és kevés volt az angyalos téma.
Nem tudom mit sejthettek előre (de nagyon előre), mert nekem a mostani szezonzáró alapján volt ilyen érzésem.
Sajnálom.
Szerintem megvolt benne a folyamatos szál. Engem az kötött le. Ebben az évadban a végére szépen fel is futtatták.
nem azt mondom,hogy kompletten a heti eset a műfaj a rossz.
mert abból is vannak jó alapsorozatok,mint a csillagkapu,csk atlantisz,odaát,sötét angyal,misfits,nagy jóindulattal még a flash is.
de az ennyire lerágott csont alaptémából,hogy van a nyomozó,meg a hozzá csapódó fura alak elég nehéz újat mutatni és általában 1 évad után kaszálják is,mint a mindörökké volt,vagy az emberi tényező.
ezeket én simán néztem volna még.
szóval ebből a szempontból a lucifer 3 évaddal az élmezőnyben van és alighanem a castle a rekorder és a hegylakó is elég jól bírta heti esetben vagy 6 évadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!