The Walking Dead. A legutóbbi részben tényleg ez történt? (spoiler)
Carl most akkor meghalt? Hogyan? Mi történt?
Az a helyzet, hogy a legutóbbi részt (az 1 órás évadközepit) még mikor kijött elkezdtem nézni a vonaton, de bealudtam rajta, amit mondjuk nem csodálok... Az utolsó pár percet még láttam, de semmi kedvem nem volt újranézni.Azóta mindenhol azt lázom, hogy Carl meghalt, de rákeresek semmi ilyesmit nem találok.
Még ugyan nem halt meg, de meg fog mivel megharapták.
Az erdőben bóklászott és összefutott egy roma kinézetű csávóval, akit régebben "letámadt" Rick és még páran, amikor portyáztak talán. Már nem rémlik, de mintha visszautasították volna, hogy ő is Alexandriába mehessen velük. Szóval nem csípték egymást.
Na szóval, Carl segíteni akart neki. Később vitt neki ételt és vizet, majd összehaverkodtak és együtt útnak indultak haza. Rick nem volt otthon mert "háborúztak" éppen, így meleg szívvel meghívta a romát a városukba.
Út közben egy csomó kóborló rájuk támadt, Carl elég rossz helyzetbe került. A földön feküdt, rajta egy kóborlóval, illetve mégegy épp ugrott volna rá. De ha jól emlékszem, épp időben lelőtte őket. (?)
Vagyis nem időben, mert feltehetőleg ekkor sérült meg.
Hazamentek, a menekültet pedig elbújtatta a csatornákba a föld alá.
Ugye a megváltók lerohanták Alexandriát, mindent porig égettek, és visszavonulót fújtak Carl-ék, és mindenki lemenekült szintén a csatornába. Rick már visszaért, verekedett egyet Negan-el, majd ő is lement a csatornába, ahol Carl-on már látszott hogy nincs jól, izzadt, fura fejet vágott. Majd a pólója alatt megmutatta a harapást, ami a hasán volt azthiszem.
És itt lett vége a résznek.
Pár részletnél már homályos, nem jó memóriám bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!