"Amerikai iskolás" filmek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan filmeket keresek, amik az USA-ban játszódnak és az amerikai iskolákról, barátságról, vizsgákról, bálokról, házibulikról szólnak. Hasonlókat keresek, mint a: Bajos csajok, A csaj nem jár egyedül, 10 dolog, amit utálok benned, Spinédzserek, Faculty - Az invázium, Doktor szöszi, Hajrá csajok (még nem láttam), High School Musical (esetleg, de még nem láttam).
Nagyon szeretem az amerikai kultúrát, ezért amit csak lehet, megnézek. Most éppen az iskoláknál vagyok :D
Köszönöm
2018. máj. 8. 20:28
1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, mindegy milyen zsáner, lehet (tini)horror, romantikus, vígjáték... Egyedül az olyan jellegû filmeket nem szeretem, mint pl. az Amerikai pite.
2018. máj. 8. 20:30
2/7 anonim válasza:
A bambanő
Dögölj meg John Tucker
The Duff
3/7 anonim válasza:
Könnyű nőcske
Nulladik óra
Változó világ
Okostojás
Rocksuli
Barátnők a bajban
4/7 anonim válasza:
Beverly Hills 90210 (s)
Hetedik mennyország (s)
Kőbunkó
Holt költők társasága
Pomádé
Veszélyes kölykök (és paródiája)
ahh, válogass ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ! :)
2018. máj. 10. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!