Bosszualok spoiler?
Tobb kerdesem is volna
Dr strange miert nem allitotta meg starlordot ha elore latta a dolgokat?
Majdnem lekerult rola a kesztyu akkor meg legyozhettek volna nem?
Hulk miert felt?
Szerintetek mifog torteni azokkal a karakterekel akik meghaltak?
wanda,spiderman,mantis stb?
Hogy tudjak vissza hozni oket?
szerintem azert nem allitotta meg,mert ez is közre jatszhat majd a győzelmükben es ha meg tette volna akkor nem ugy alakultak volna a dolgok mint ahogy kellene
ha lekerült volna akkor igen,mert abban van Thanos legfőbb ereje
azért is felt mert nem nagyon tudtak egyutt mukodni Bruce Benner rel es nem jott elő
valahogy biztos megoldjak,hogy nagyrészet visszahozzák, amikor Dr Strange megmentette vasembert es oda adta Thanosnak a kovet az is azert volt mert majd igy gyozhetnek
én csak abban reménykedem hogy nem hozzák vissza a halott karaktereket mert akkor az egész film súllyát vesztené. Így ez a film tökéletes a gonosz győzött (nagyon ritka amerikai filmeknél az ilyesmi).
Amúgy érdekesség az egészben hogy az eredeti bosszúálló tagokból nem halt meg senki
Dr. Strange előre látta a dolgokat, ezért hagyta, hogy minden úgy történjen, ahogy.
Ha rákeresel, a negyedik filmről rengeteg képen láthatod az első Bosszúállók stábát, az akkori szerelésükben.
Szerintem Strange tervének kulcsfigurája Tony, hiszen nem engedhette, hogy ő meghaljon.
Én szerintem időutazás lesz benne, de tetszene, ha a képregényekből átveszik Nebula szerepét.
Még annyi, hogy az X-Menek jelen pillanatban nincsenek az MCU világában.
Eredetileg Wanda és Pietro is mutánsok, de szerzői jogok miatt változtatták meg az eredet történetüket.
Es ha kepregenyt nezzuk?
Akkor az x menek miert nem harcoltak?
X prof jean wolverine letudnak gyozni thanost?
Ha a képregény érdekel, olvasd el. :D
Végtelen Kövekkel rendelkező Thanos ellen Rozsomák pont annyira lenne hasznos, mint Amerika Kapitány. Xaviert könnyen legyűri az Elme Kővel, Jean-nek pedig csak akkor lenne esélye, ha szabadjára engedi Főnix Erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!