Szerepelni fog a bosszúállók következő részében Loki? (aki nem látta a mostani filmet a kiegészítésben lesz spoiler! )
szerintem nem lesz mar benne es most elnézést kérek a Loki fanoktól,de mar kicsit kiszamithato meg értelmetlen lenne ha mindig minden jó és szimpi karaktert vissza lehetne hozni az életbe
mert igy mar semmit nem valtana ki az emberbol ha meghalna valaki mert tudnank h úgyis visszajön
ez az en véleményem
mi az hogy mi lenne Thorral?
hat a film elejen neghalt Loki es utana Thor megse esett depresszióba hanem ment tovabb..
Érdekes hogy Heimdall halála sokkal megrázóbbnak tűnt, mint Lokié.
Nekem ez nagyon azt sejteti hogy Loki még visszatér.
Thor nem depresszióba esik, hanem teljesen szétesik. Nekem is csak többszöri nézésre állt össze, de utána alig van ott fejben, nem érdeklik a következmények, és a bosszú meg a fájdalom okozta adrenalin hajtja az egyetlen célja felé az egész filmben, hogy megölje Thanost. Soha nem volt még olyan erős Thor, mint itt, és ez emiatt volt. Konkrétan kimondja, hogy ha nem sikerül és meghal, nem érdekli, mert már nincs kiért/miért élnie.
És Lokiról pedig... Szerintem nem fog visszajönni. És ezt a lehető legnagyobb Loki imádóként mondom, aki csak létezik. Egyszerűen azért, mert az ő karakterének ez volt a csúcspontja. Ahonnan elindultak Thorral, onnan eljutni odáig, hogy feláldozza érte az életét és megmenti, szerintem ez volt Loki karakterfejlődésének a kiteljesedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!