Akik látták már a "Hang nélkül" című filmet: Mi a véleményetek róla, érdemes megnézni a moziban?
nagyon vártam, mert bírom emily blunt-ot, de nem bírtam végignézni a filmet, annyira untatott.
továbbra is tartom, ha jó, minőségi horrot akartok nézni, akkor ezeket:
Más világ (Nicole Kidman)
Az árva (Vera Farmiga, Peter Sarsgaard és Isabelle Fuhrman)
Az elcserélt gyermek (Melvyn Douglas)
Árvaház
Az átok
Hívatlan vendég (Emily Browning, David Strathairn, Elizabeth Banks és Arielle Kebbel)
#5 Miért, én azt mondtam, hogy a zabálásnak a film minőségéhez van köze? A mozis élményhez viszont rohadtul köze van. Pontozzatok le amennyire akartok, de nekem másfél óra csámcsogást, ropogtatást, böfögést és sutyorgást hallgatni nem élmény, és nem fogom azt mondani, hogy igen megérte beülni rá. Azt, hogy megéri-e beülni valamire a moziba, nem csak a film minősége határozza meg szerintem. Anno az Avatar sem volt nagy eresztés, viszont a 3D annyit adott az élményhez, hogy mindenkinek azt mondtam, hogy azt bizony moziban látnia kell.
Most pedig azt mondom, hogy azok a zajok, amiket rohadtul nem tudsz, befolyásolni annyira tönkre vágják az élményt, hogy nem érdemes elmenni rá. Majd ha megjelenik DVD-n, akkor otthon egy sötét, csöndes szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!