Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mely Marvel filmeket kell...

Mely Marvel filmeket kell megnéznem az új Bosszúállók előtt?

Figyelt kérdés

Bevallom, nem rajongok a Marvelért, az egész át van itatva ezzel a "na ide most rakjunk be egy teljesen oda nem illő poént" részekkel, ami nekem teljesen elrontja az egészet, de mégse akarok úgy menni a moziba, hogy nem tudom az előzményeket (és még mindig ott a remény, hogy lehet, hogy ez jó), tehát melyek az abszolút kihagyhatatlanok (és melyek a kihagyhatók)?

Amiket eddig láttam: Vasember 1, Thor 1, 2.

2018. ápr. 29. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amiket szerintem mindenképp érdemes megnézni, Bosszúállók 1-2, Thor 3, Amerika kapitány 2-3

A többi filmre is visszautalgatnak ugyan, de szerintem ezek azok amik azért elég szorosan kapcsolódnak az új filmhez. Ha mást nem, annyiban hogy megértsd belőlük az egyes karakterek egymáshoz való viszonyát, hogy egyáltalán hogy kerültek oda ahol épp vannak.

2018. ápr. 29. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a Marvelt, minek nézed meg az új filemt?
2018. ápr. 29. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
az 1.válaszolóval egyetértek, de javasolnám még a galaxis őrzőit is
2018. ápr. 29. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:

A teljes élményért egyértelműen az összeset nézd meg!

Sok célzás van az előző filmekre, meg sok mindenre fény derül.

De amúgy ja a Boszzúállók 1-2, galaxis őrzői1-2, Thor 3,Amerikkapitány civil h., Amerika kapitány 2 kihagyhatatlan.

Dr.Stranget,Fekete párducot,pókembert,vasember 2-3at,stb. is kihagyhatod ha nagyon akarod, bár én inkább ajánlom, hogy nézd meg az összeset....

Egyébként az IMDb-n 9.1-re értékelték ami iszonyú jó.Nekem is nagyon tetszett,és szentem messze ez a legjobb Marvel film!(De ténylge csak akkor élvezed ha megnézed az előzőket :///)

2018. ápr. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!