Aki látta a Moanát/Vaianát! Ti is azt hittétek, hogy a végén összejön Moana és Maui? Mert én végig teljesen azt hittem, és nagyon vártam, mert annyira aranyosak is voltak együtt, aztán a végén kicsit csalódtam! Ti hogy vagytok ezzel?
Én valahogy már az elején biztos voltam benne, hogy nem jönnek össze, és igazából nem is bántam.
Mármint nehezen jönne össze egy 17 éves lány és egy több száz éves félisten között. :D
A kialakult barátságuk viszont nagyon bejött. :)
Eszembe sem jutott, Maui nem az a tipikus disney herceg. :D
Én már kicsit unom a disney love sztorikat, úgyhogy örülök, hogy egy újabb szerelmes mese helyett inkább egy mély barátsággal rukkoltak elő a készítők. Nagyon tetszett, nagyon szép mese. :)
Én se gondoltam, Moana még túl fiatalnak volt ábrázolva.
A Jégvarázs sikere óta zerencsére a Disney elkezdett jobban odafigyelni, hogy rendes csajos filmeket csináljanak és ne annyi legyen a lényeg, hogy legyen egy kalandos szerelem.
Igazabol a Disney meg a Moanna elott kijelntette hogy Moanna lesz a 4. vagy 2. Disney hercegno ha bar Elsa-tannak lehet e hivni akinek nem lesz szerelmes storyja.
1.Mulan (2 reszben jon ossza a katona sraccal)
2.Merida
3.Elsa
4.Moanna
Ugyanmár
Ez hyeség
Én inkább féltem tőle hogy ősszejönnek
Maui nagyon hye volt és nem illetek egymáshoz
Ráadásul Moana/Vaiana nagyon fiatal volt a félistenhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!