Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kínosnak éreznétek, ha a Star...

Kínosnak éreznétek, ha a Star Wars 9- epizódjában Snoke legfőbb vezér "visszatérne"?

Figyelt kérdés
Ha a történet írói ragaszkodnak némi logikához Snoke legfőbb vezér nem veszhetett oda. Ő maga szóvátette, hogy belel lát Kylo fejébe. Hatalmas erőhasználó képességeiről többször bizonyságot tett. Láttuk, hogy Luke csillagrendszerekkel odébb tudja magát projektálni. Semmiből nem állt volna Snooknak csak "kivetítenie" magát és kettéhulló testét, mivel ismerte Kylo pszichéjét.

2018. ápr. 22. 14:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ő könyörögte ki magának a további szerepet, eredetileg meghalt volna a Jakkun, mikor lezuhannak a TIE-jal.
2018. ápr. 28. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem visszatér. És én örülnék is neki. Szégyen mennyire kevés játékidőt kapott és mennyire nem derült ki szinte semmi sem róla. Maul is visszatért a kettévágása után, pont Snoke ne tudna?
2018. máj. 2. 14:48
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Ha hozzátesz a visszatérése a történethez, mert pl.: kiderülne, hogy ő az egész SW univerzum legnagyobb gonosztevője, aki az egész széria alatt a hátérből irányította a dolgokat és a Császár is csak a papucsát suvickolhatta és mindez valami értelmes módon lenne tálalva, úgy hogy mindenki álla leesne, az még jól is elsülhet! Viszont, ha úgy jönne vissza mint pl. Poe vagy Phasma, hogy "Élek, mert csak!", majd kinyírják megint. Az könnyen lehet gagyi és kínos...

Szóval én nem zárkózom el a visszatérésétől, feltéve, hogy jól van előadva és van valami értelme!

2018. máj. 9. 00:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Én azt tartanám kínosnak ha tovább folytatnák ezt a pénzlehúzó gyalázatot! Mindenki mocskolta anno Lucast hogy milyen "szar" lett az 1-2-3 nem tagadom Anakin karakterén én is kiakadtam mert ekkora egy retardált befolyásolható embert még nem láttam! De most vissza sírom azokat a filmeket mert még azokban is több kreativitás volt mint a mostaniban!

A legnagyobb gáz az hogy nem mernek kísérletezni sablonokból építkeznek! Remélem a 9.résszel lezárják a Skywalker család történetét és egy pár évig pihenni hagyják ezt az alkotást és utána a 10. részre kitalálnak valami teljesen új dolgot mert amerre jelenleg tart az szégyenletes és mint régi star wars rajongó ezt szívből sajnálom!

2019. márc. 10. 15:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem érezném kínosnak. Kylo Ren már annál inkább. :D
2019. márc. 12. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Kínosabbnak érzem, hogy Palpatine visszatér.
2019. jún. 18. 09:41
 17/17 anonim ***** válasza:
hát ő végül nem, de meglepett, hogy Palpatine visszatért :D
2020. febr. 28. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!