Kínosnak éreznétek, ha a Star Wars 9- epizódjában Snoke legfőbb vezér "visszatérne"?
Nagyon gagyi lenne, ha visszatérne, pont a visszahozása lenne logikátlan.
Igen belelátott Kylo fejébe, látta, hogy az tervez lesújtani igaz ellenségére, csak azt nem látta, hogy pont ő ez az ellenség. Csak a szokásos gőgős, sötét oldaliakra oly' jellemző elbizakodottsága lett a veszte.
Ja ja, kivetítette magát, aztán azt ahogy átvágja a fénykard - míg Skywalkeren csak simán átment -, majd további hosszú percekig a félbevágott testét. Baromság!
"A gőgös sötét oldaliak elbizakodottsága" logikusabb és kevésbé gagyi?
Ne haragudj, de ez a megközelítés a mintapéldája a gagyi karakteralkotásnak. Vagy számodra az a logikus, hogy JJ Abrams, meg a Disney kétdimenziós karaktereket gyárt?
Ez mondjuk érvényes, de ezt is várod?
Nos, a film világa szerint igenis logikus, mert az eddigi sötét oldaliak is így jártak.
Mondanám, hogy Snoke gagyi karakter, de még ezt sem állíthatom biztosan, annyira semmilyen volt. Ezért is örültem a halálának. Persze igazad van, lehetett volna egy jó karaktert is írni helyette, de itt nem ő a főszereplő, neki csak annyi szerepe volt, hogy átállítsa Kylo Ren-t.
Ha meg visszatér, azzal nem csak a 9-et, hanem visszamenőleg a 8. filmet is elrontanák. De szerencsére 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem látjuk a következő epizódban. Minek támasztanák fel, hogy utána újra megöljék? Elég kínos lenne valóban.
a 7-8 után meg az apokalipszist játszó szerencsétlen színész poénkodásai után amin senki nem nevetett,nem hinném hogy kínosabbal még elő lehetne állni.
szóval már a 8 sem volt várós,így a 9 is érdektelen.
a solo viszont várós.
Hali!
5ös, ezt az apokalipszist nem értem. Oscar Isaacra gondolsz aki az Annihilationban is játszott?
Őt eléggé nem bírom.
Hali!
5-ös, ezt az "apokalipszitst" nem értem!
Oscar Isaacra gondolsz, aki az Annihilationban is játszott?
ő játszotta az x menben apokalipszist.
de így hogy írtad beugrott a neve,szóval igen oszkar izsák.
pedig ő egy jó színész,de az sw-ben botrány amilyen ultra gáz szerepet kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!