A Harry Potterben melyik házba kerülne egy ilyen ember?
Talán Mardekár. De ez nagyon sok mindentől függ, nem lehet meghtározni. Sajnos a nyolc (minden házhoz kb. kettő) fő tulajdonságon kívül nem tudunk sokkal többet, mert vannak nagyon ellentmondásos dolgok is a szereplők között. Ha Neville - ről 1. évben közvélemény kuatatást tartanak, nem a bátorság lesz a leggyakrabban emlegetett szó.
Dumbledore annyiszor utalt rá, de egyszer ki is mondta, hogy nem képességeinkben, hanem döntéseikben mutatkozik meg valódi énünk. Szerintem ennek a házakhoz is sok köze van. Mindenkiben benne van több, vagy akár az összes ház is, a kérdés, milyen ember lesz később. Szerintem.
Én Holóhátat tartom házamnak, mégis, a Griffendél, Mardekár egyaránt bennem van.
eléggé csélcsap,így a hugrabug-ot mondanám.
mert a hollóháthoz lusta,a griffendélhez nem elég kitartó,a mardekárhoz meg nem elég ambiciózus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!