A Harry Potterben a varázslók a családjaikkal a varázsvilágban élnek vagy a mugli világban, csak a gyerekek a tanévre mennek át a varázsvilágba?
Is-is.
Roxmorts Anglia egyetlen csak varázsló lakta települése, szóval ott nyilván csak ők laknak.
De ott van például Goric's Hollow (meg amúgy a hetedik részben említenek még pár ilyen várost, csak nem emlélszem a nevükre), ahol elég sok a varázsló, de muglik is laknak ott. Ez ilyen fele-fele arány mondjuk.
De ott van például London. Biztos rengeteg varázsló lakik ott, vannak akik rejtőzködve (Black család), de szerintem egy mugli születésű boszorkány szívesen marad a muglik közt, vagy ha egy varázsló hozzámegy egy muglihoz, akkor is gondolom, hogy így élnek.
És ugye ott vannak még a ilyen külön álló lakhelyek, mint a Malfoy kúria, az Odú, és a Lovegood család háza.
Kb 10 éve jelent meg az utolsó könyv és ért véget a sztori.
Hogyhogy most jutott az eszedbe ez a kérdés? :)
Múltkor is láttam egy Potteres kérdést, de nem nyitottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!