Ki a kedvenc karakteretek a Vámpírnaplókból?
1.Damon
2.Klaus
3.Rebeka
4.Rick (szigoruan csak addig, amig ossze nem jon Joval, onnantol nem kedveltem)
Fiuk kozul Klaus, Elijah, Stefan
Lanyok; Caroline, Rebekah(?)
Damon az örök kedvenc, imádom mind a karaktert mind magát a színészt. Klaust nem nagyon bírtam sosem, mindig inkább Elijah vonzott.
Lányok közül Rebekaht ,Bonniet és Norat imádtam, és Cart és Elenát kifejezetten nem szerettem. Egyedül Elenában volt egy kis pozitívum, jobbá tette Damont :D
Nekem Klaus és Kol a kedvencem (az utóbbit a The Originalsban kedveltem meg nagyon) de Elijaht,és Kait is bírom.
A kedvenc női karakterem Rebekah és Caroline holtversenyben, Kérdesedre válaszolva bírom Enzot.
Egyébként a legtöbb rajongónak Elena a kedvenc női karaktere, amit én nem értek személy szerint egy idegesítő önző hisztigépnek tartom. (Most attól lesz valaki "önzetlen" hogy kiirt egy égész vérvonalat mert ő nem tud vámpírként élni?:D) Nektek mi a véleményetek róla?
Egyébként bocsi hogy kisregényt írtam :D
1.Damon
2.Enzo
3.Elijah
A női karakterek közül talán Katherine
Lányok: Egyértelműen Caroline a kedvencem,de imádom Elenát,Bonniet és Katherinet is.
Fiúk: Klaus,Stefan,Damon és Rick.
Enzo nekem semleges.
Akiket kifejezetten nem bírok az Matt,és néha Tyler.
Pasik: Damon, Elijah, Niklaus
Csajok: Elena, Rebekah, Caroline
Őszintén ezt ritkán kérdezik tőlem de kapásból rá tudom várni higy Damon és Nik(klaus)
Bocsi én becézem, mivel anyira hozzá szoktam ehez névhez, női karakterek közül pedig Elena és azt hiszem Bonnie ja valamiért és persze Mary-lou
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!