Lesz valaha jobb sorozat a BREAKING BAD-nél?
Figyelt kérdés
Ez a kérdésem.
Nálam a Breaking bad a világ valaha volt legjobb sorozata a Trónok harca és a Dexter a nyomába sem érhet, híg kutya kakik a BB hez képest. Nektek mi a véleményetek?
2018. ápr. 6. 00:06
1/13 anonim válasza:
Máj litöl pauni sokkal jobb, mint a breaking bad.
A BB pezsgő hogy jön ide?
2/13 anonim válasza:
elvileg biztos lesz egyszer, de hogy nagyon lesz letaszítani az én listámról is az biztos
3/13 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése és van akinek már most is van jobb sorozat ennél.
4/13 anonim válasza:
hát mások az ízlések.
a róma,vagy a banshee nekem sokkal jobban bejött.
a spartacus is verte.
6/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy lesz e de nagyon kösse fel a gatyáját az aki jobbat akar nála!!!!
8/13 anonim válasza:
Voltak,vannak és lesznek is jobb sorozatok nála.
9/13 anonim válasza:
Dexter kicsit sem híg kutya kaki :)
De ahhoz el kell érni egy értelmi színvonalat, hogy érdemben tudj nyilatkozni sorozatokról és meg kell szabadulni az agymosástól, ami szerint valami attól lesz rossz, hogy van nála jobb, mert valójában mind3 sorozat jó, és a maga stílusában erősek, és van, ami kiemelkedik ezek közül, ám az objektív megítéléshez az kell, hogy önmagához hasonlítsad és ne máshoz.
10/13 KakukBalázs válasza:
a csernobil az jobb (de nem szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!