Megölte Batman Flasht vagy az Igazság ligája bármely tagját valaha?!
Figyelt kérdés
Képregényben, TV-ben, sorozatban, bárhol bármikor történt ilyen valaha?!?!2017. aug. 6. 11:26
2/9 A kérdező kommentje:
Jesus.. Nyilvan rákerestem, de nem találtam semmit arról, hogy Batman megölné az Igazság ligáját. Találtam egy angol képregényrészletet, amiben Batman átszúrja az Inverz Flasht, de nem tudom hogy ez most valós-e, vagy az egész csak egy kitalált illusztráció. Szóval akkor ismétlem: Tudja bárki, hogy megölte Batman Flasht vagy az Igazság ligája bármely tagját valaha?! Előre is köszi a választ!
2017. aug. 6. 12:54
3/9 anonim válasza:
Bocs hogy lezabáltalak, direkt volt
4/9 A kérdező kommentje:
You are a bastard!
2017. aug. 6. 13:03
5/9 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, tudod ez az információ hasznos lesz e, de azért elmondom. Batman egyszer minden alapító ligatagnak leírta a gyenge pontját, ha egyszer ellene fordulnának, le tudja őket győzni. Nos, ez elég nagy felháborodás volt a ligánál ezért rakták a szűrét. Amúgy meg Batman nem öl. És amúgy is egyszer közölte, ha nem haltak volna meg a szülei olyan ember szeretett volna lenni, mint Barry Allen (Flash).
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hasznos volt az infó!!
2017. aug. 22. 15:31
7/9 anonim válasza:
A Flashpoint Paradox-ban Batman valóban megöli reverse flash-t, de az a Batman nem Bruce Wayne, hanem az apja Thomas Wayne.
8/9 anonim válasza:
Batman a leggyengébb tag a ligában. Konkrétan Superman fingja megölné Batmant XD
9/9 anonim válasza:
"Hehehee" láttad a BvsS ? Tudod mi az a Kriptonit egyáltalán ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!