A barátnőim mind nézik és elég sokat beszélnek róla. Mondják is, hogy jajj de vicces volt meg hogy mik voltak benne.. Szerintem egy szenny műsor és kultúrált ember nem nézi csak valami cigány bunkó. De még az sem.. Minek vannak ilyen szenny műsorok?...
meg lehet azt nézni... úgy kell felfogni h az értelmiség legalja hulyét csinál magából, és akárki akármit mondd szomorú, de vicces :P
2010. jún. 11. 20:04
12/22 anonim válasza:
Én egyszer belenéztem... Borzalom.
Igénytelen szar az egész, ráadásul meg van rendezve.
Ilyen műsort be kéne tiltani.
Csak a hülyék nézik.
2010. jún. 11. 22:58
13/22 anonim válasza:
Ha azzal,hogy nem nézzük,hülyék vagyunk,akkor én a magam részéről büszkén felvállalom a "hülyeségemet"!
2010. jún. 12. 08:44
14/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy hülye. Szíved joga az, hogy mit nézel. Ahogy az is hogy mihez kezdj az életeddel, nem szólhat bele senki. Egyik kedvenc saját idézetem:
/A pallérozott elme soha nem érti meg a másikat mert nem egy súlycsoportban vannak./
2010. jún. 12. 16:29
15/22 anonim válasza:
Még adják? ÚRISTEN:D komolyan...vagy 2 hónapja be se kapcsoltam a tv-t még egy percre sem:D
Én azt hittem már nem adják...mondjuk csodálkozok?! Sajnos van nézettsége...:/
Szerintem is gáz, ha valaki nézi...főleg, ha még mókásnak és szórakoztatónak is tartja...-,-'
2010. jún. 13. 21:03
16/22 anonim válasza:
én bevallom,hogy nézzem :D
bírom hogy Győzike mekkora egy szerencsétlen xd
2010. jún. 13. 22:01
17/22 anonim válasza:
Grat, hogy te "nézzed".. Az egész meg van rendezve, tehát egyáltalán nem kellene viccesnek venni, szomorú hogy te elhiszed.. azon kívül pedig, hogy népbutító sz@r műsor, az ilyen hülyékből van villája meg luxusautója Győzikének.. Ha nem lenne néző, nem kapná a milliókat.. de hát nagy az isten állatkertje
2010. jún. 14. 02:23
18/22 anonim válasza:
Azon a csatornán csak a F1-et nézem.Mást nem is nagyon tudok.Lejárt,cenzúrázott filmek-hírek,mindenféle jelekkel,visszaszámlálókkal a képernyőn.
Pár részbe belenéztem,de nekem nem jött be.Élőben sem bírom,ha üvöltöznek mellettem,akkor miért nézném,főleg,hogy megrendezett 80%ban.
Hulk Hogan valóságsóját néztem időnként.
2010. jún. 14. 03:02
19/22 anonim válasza:
nem tudom megérteni hogy mért kell egymást kritizálni.. én nézem és akkor mivan semmi.. tudom h meg van rendezve. de mégis viccesnek tartom.. ezvan lehet kritizálni de olyan szinten nem tud érdekelni:D engem az se zavar ha valaki nem nézi, vagy utálja.. mindenkinek saját joga eldönteni... de fogadok aki kritizálja a másikat aki nézi annak is van olyan műsora amit szeret de a többiek meg nem bírnák néni... éppen ez a jó hogy különbözőek vagyunk... én bevállalom hogy NÉZEM. és keddenként suliba mindig megvitattuk az aktuális részben elhangzott hülyeségeket. mert hülyeség az egész de vicces:D
2010. jún. 17. 11:34
20/22 anonim válasza:
mi is megszoktuk vitatni mindig :D
és szerintem aki azt mondja hogy nem nézi az hazudik
1. ha nem látott egyetlen egy részt se akkor ne alkosson róla véleményt
2. szerintem ha nincs semmi a tévébe akkor egyesek akik azt írták hogy nem nézik soha,tuti hogy nézik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!