Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Én vagyok a hülye mert nem...

Én vagyok a hülye mert nem nézem Győzike showt?

Figyelt kérdés
A barátnőim mind nézik és elég sokat beszélnek róla. Mondják is, hogy jajj de vicces volt meg hogy mik voltak benne.. Szerintem egy szenny műsor és kultúrált ember nem nézi csak valami cigány bunkó. De még az sem.. Minek vannak ilyen szenny műsorok?...
2010. jún. 11. 18:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bőven elég amit a reklámba leadnak előzetes.Egyszerűen nem értem mi jó van abban hogy egy idegesítő affektáló állandóan ordibáló családot bámulnak.Én nem nézem,szerintem agy butító adás,és iszonyú fárasztó lehet..Inkább értelmesebb dolgokat nézek A discovery-n vagy a geographic-n.
2010. jún. 11. 18:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

az a hülye aki nézi

és azért vannak ilyen szennyek, mert van nézettség.

"míg lósz@r van veréb is van" (vagy fordítva, mittomén...)

de a lényeg az h. legyél büszke magadra, amiért van jobb szórakozásod, minthogy a média szemetével rohaszd az agyadat

2010. jún. 11. 18:57
 3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is egy szenny műsor. Borzaszt, hogy idáig süllyedt Magyarország..:D Vagy mindig is ilyen volt? :D
2010. jún. 11. 18:58
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van tényleg igénytelen, szenny. Semmi probléma nincsen azzal, hogy nem nézed. DE azért nem szabad elfelejteni, sokan bizony azért nézik, mert magányosak, ez a műsor pedig kirepíti őket a hétköznapi szürkeségből, olyan dolgokat mutat, amiről legfeljebb csak álmodozhat (luxusvilla). Tehát sajnos nem csak műveletlen bunkók nézik, ezt alátámasztják a nézettségi adatok is. Ettől függetlenül tényleg népbutító szenny.
2010. jún. 11. 18:59
 5/22 anonim ***** válasza:
23%

Kérdésedre válaszolva:

Igen, te vagy!!

2010. jún. 11. 19:06
 6/22 anonim ***** válasza:
Ekkora baromságot, mindenki luxusvillára vágyik mégse nézi mindenki ezt a szart. Attól mert olyan verdái, háza van amit én is szívesen elfogadnék még a műsor egy nagy nulla. Csak azért nem nézek valamit ami szar mert van benne egy-két dolog ami nekem is kéne.
2010. jún. 11. 19:07
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Biztos te is ilyen uninteligens fogyatékos vagy. Csak gratulálni tudok. :D
2010. jún. 11. 19:08
 8/22 A kérdező kommentje:
19:06 osnak ment.:P:D
2010. jún. 11. 19:08
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

19:06-nak: na vééégre! pont egy ilyen válaszra vártam:

Nagyon büszke vagyok rád, amiért te is csak megerősíted azt az elméletet, h. Magyarország színvonala egyre mélyebbre süllyed, azzal, h. akkora egy idióta kretén vagy, h. saját magad hülyítésével töltöd az idődet

ráadásul még nagyobb baromállat vagy amiért egy olyan helyen bizonyítod be a fogyatékosságodat, ahol eddig minden válaszadó a te agybeteg fajtádat hordta le a sárgaföldig

18:57 voltam

ui.: moderátorok, légyszi ne töröljétek a válaszomaat.. a közjó érdekében mondtam, és bár sértő, attól még nekem van igazam

köszi:)

2010. jún. 11. 19:16
 10/22 anonim ***** válasza:
52%

szerintem legalább minden 3. ember nézi:D de nekik csak a fele mondja ki:D és am nincs benne semmi ha valaki nézi és abba sincs ha valaki nem. szerintem annyira gázul viselkednek h legalább nevetek rajta egy sort:D komolyan ilynek nincsenek ez a viselkedés :D am én egy városba lakom vele:D:D:D:D és télleg aki akarja nézze aki nem az meg ne de ne kritizáljátok ki a másikat... szerintem akkor is vicces:D:D

és am így utólag válaszolva a kérdésre is:D nem nem vagy hülye.. azért mert nem teccik mé lenné hülye?! csak nem teccik az ilyenféle "humor" ha ezt lehet annak nevezni:D

2010. jún. 11. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!