The 100/Visszatérők, csak engem szomorított el nagyon Lexa halála? Vannak akik szerint még nagyon cuki páros volt Clarke-al?
Engem ritkán hat meg sorozat/film, de Lexa halála, és úgy az az egész rész eléggé "megrázott". Emlékszem akkoriban nagy Clexa fan voltam én is, de az eddigiek alapján Clarke-ot mondhatni megutáltam :% Ő tényleg Wanheda, akivel eddig összejött az rip :D (remélem Niylah nem lesz köztük <3)
Utálom ha meglátok egy ilyen kérdést xd, mindig eszembe jutnak emlékek, és nézném már az új évadot, de még 1 hónpap :/
Esetleg meséld el az egész sorozatot a kérdésben! Aki nem látta még, ahogy én sem, kvára nem örül neki hogy előre tudja a történéseket.
Erre figyelj!
"The 100, csak engem szomorított el ez a dolog? SPOILER"
ennyi elég lett volna a kérdésbe, a többit leírtad volna a kiegészítésbe és senkinek nem lenne problémája.
én is nagyon sajnáltam az egyik legjobb karakter volt
viszont aminél én még rosszabbul éreztem magam az jasper halála meg amúgy ahogy a 3-4. évadba viselkedett pedig a kedvencem ő volt :(
engem nem lepett meg sőt várható volt pont ugyanúgy mint lincoln halála.
mivel mind a ketten sokkal jelentősebb szerepet kaptak más sorozatokban,ezért csak a megvalósítás volt kérdéses,hogy hogyan fogják kiírni őket.
Mikor várható a 4 dik évadnak a magyar szinkrona?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!