Hogyan lehet egy filmet leszinkronizáltatni magyarra?
Van egy sorozat, aminek néhány része nincs meg magyarul a neten és szeretném leszinkronizáltatni, hogy magyarul is megnézhessem, mert csak angolul találtam meg. Tud valaki segíteni ebben? Hogyan tudnám megcsinálni ezt és mi a feltétele ennek? (A pénz nem számít) A helyzet az, hogy a szinkronizálásról és annak folyamatáról szinte semmi fogalmam sincs és a google sem segített.
A segítségeteket előre is köszönöm!
'(A pénz nem számít)'
Kisgyerek... ez nem egy 10 vagy 50e forintos tetel. te tenyleg azt kepzeled, hogy egy elkenyeztetett gyerek kedveert nekiall 10-15 szinesz, technikus, hangmernok, es leszinkronizal 'nehany' reszt egy sorozatbol, csak mert cukika olvasni sem tud, hogy feliratot keressen a sorozatahoz...?
Lehet, hogy a kérdező 20 millát keres havonta, vagy ilyesmi. Vagy egyenesen ő Matolcsy Gyurka. :)
Nekem nem fáj, ha szinkronizáltatni akar valamit. Bár én is gyanítom, hogy ha minőségi szinkront szeretne, akkor az akár nyolcszámjegyű összegre is rúghat.
Értelmes ember NEM néz szinkronosan filmet, mert mostanság belterjes, híg, SZAR a "szakma".
A "nagyok" meghaltak-halnak a fiatalok meg tehetségtelen ez-az unokája-gyereke,ismerőse.
Több SZÁZEZRES tétel?!
Te tényleg ENNYIRE ostoba vagy?! :D Nem is vitatkozok veled, felesleges, csak röhögök a kivagyiság mögött rejtőző full sötétségeden :D
1.meg kell venned a film vetítési jogát az eredi forgalmazótól a nélkül valószínűleg illegális lenne a szinkronstúdió elvégzett munkája.
2.a szinkronstúdió megbízása,ők bérlik a szinkronszínészeket és megcsinálják.
legfeljebb az 1. ponttal szerintem tudsz variálni ha nem több napos meló,zsebbe teszel 1 kilóval többet és valahogyan garantálni tudod,hogy nem kerül foglaomba.
amúgy engem is érdekel ez a téma,szóval ha összejön írd meg mennyi lett,mert én meg a kedvenc könyveimet akarom felolvastatni hangoskönyvnek valami kellemes hangú színésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!