Folytassam a Vámpírnaplókat?
Még csak 5 részt láttam, de nekem eddig nem annyira tetszik. Tudom, még alig láttam valamit, de nem tudom, hogy érdemes-e folytatni. Nagyon sok jót látok róla, a neten, de ismerőseim, akik nézték, azt mondták, hogy unalmas, és ne nézzem. Szerintem is unalmas egy kicsit, és vontatott. Folytassam?
Nem tudom, mennyire szükséges, de 14/L
Te érzed,ha nem tetszik akkor ne nézd tovább.
Nekem nem igazán jött be,így én pár évad után abba is hagytam. Vannak jobb sorozatok szerintem.
Mindenkinek más az érdeklődési köre és más féle sorozatok kötik le. Ha neked nem tetszik valami vagy esetleg unalmasnak találod, nem kell azért nézned mert itt azt írják, hogy a világ legjobb sorozata stb. Velem is volt ilyen, neten mindenki ódákat zeng a Breaking bad meg a Dexter sorozatért, az előbbit 2 évad után meguntam, az utóbbit pedig már az első rész után abbahagytam.
Egyébként én a 4. évadig szerettem, aztán az 5-6 kicsit túl egyszerű és béna volt, a 7. évad pedig megint egész jó volt. Nem tökéletes, de a CW (külföldi csatorna ami vetítette a sorozatot) szintjéhez megfelelő.
5 rész után még lehet unalmasnak tűnik, de később majd felpörögnek az események, szóval én a helyedben folytatnám.
Én végignéztem az egészet, és bár nem mondom, hogy mindig nagyon jó volt, de azért összességében nagyon szerettem.
haha én is 5 részt bírtam belőle,nem többet.
én be is fejeztem ezzel,azt esélyt azért megadva.
szerintem vámpírosból a penny dreadful sokkal jobb,vagy a true blood,bár abban elég sokat meztelenkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!