Tudtok nekem mondani izgalmas sorozatokat?
Tök jó lenne amúgy, ha az ilyen kérdéseknél a kérdező kicsit mesélne magáról, hogy hány éves, milyen nemű, és milyen sorozatokat szeret (címekre gondolok most), úgy kicsit könnyebb ajánlgatni.
Gondolom az Amerikai Horror Sztorit nem kell bemutatni, ha már ebben a kategóriában keresgélsz.
Természetfelettiből (amit én alapból (egy-két kivétellel) ki nem állhatok) nekem a kedvencem a The 100.
Stranger Thingsről is jókat hallok, de én pl. még nem láttam.
Számomra ezek voltak izgalmas sorozatok:
Homeland - első 3 évad
Breaking Bad
Band of Brothers
Dexter
The Marvelous Mrs. Maisel
Nagyon szépen köszönöm.
Stranger Thingset pedig már láttam és mindenkinek ajánlom mert nagyon jó sorozat.:)
The exorcist
Supernatural
Ash vs evil dead
Lucifer
American horror story
Grimm
Once upon a time (személyes véleményem, hogy az utolsó évad nézhetetlenül unalmas, a fele előtt elkaszáltam, egyébként jó sorozat)
Esetleg Trónok harca, az inkább fantasy de azért ide írom hátha:)
# 2
Hát nem tom, valahogy nem találkoztam még fiúval, aki pl. rajongott volna a Pretty Little Liars-ért, Született Feleségekegért, Gossip Girl-ért, 90210-ért, vagy filmek közül mondjuk Csajok háborújáért, vagy akármelyik tipikus nagyon csajos filmért + romantikus filmekért :D
Míg a lányok jellemzően nem annyira vannak oda pl. az akciófilmekért.
De igazad van, biztos nem számít, csak én vagyok olyan fura, hogy általában a tipikus csajoknak szánt sorozatokat kedvelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!