Nektek mi a véleményetek Alicia Vikander színésznőről?
Figyelt kérdés
Ti hogyan értékelnétek a színészi teljesítményét? Kedvenc film tőle?#Svédország #svéd #színésznő #Tomb Raider #Alicia #Michael Fassbender #A dán lány #Alicia Vikander #Jason Bourne
2018. márc. 20. 23:13
1/3 anonim válasza:
most 2 filmje ugrik be.
az androidos,meg a tomb raider.
szerintem elég jól megoldotta mind a kettőt.
utóbbiban a bunyó jeleneteket egészen jól megcsinálták,mert közel hitelesre meg tudták koreografálni a nő vs férfi bunyókat,pedig ezeknél elég sok film el szokott vérezni.
ami baki volt inkább a filmben az nem rajta múlt.
2/3 anonim válasza:
Nem rossz szineszno, viszont szerintem az eredeti Lara croft karakterhez semmi koze, bar a film sem azt a karaktert formalta meg, Angelina Jolie jobban bejott. De tehetseges szineszno, viszont amiota oscart nyert kicsit elszallt magatol.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, én még kifejezetten jól játszani nem láttam semmiben. Középszerű alakítások felejthető filmekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!