Középsuli sorozatról mi a véleményetek? És hol lehet megnézni az összes részét még a frisseket szépen sorba? NCoreon miért nincs fent?
Színészi játék 0, szar az egész xd
De olyan cringe, hogy a legtöbb ember nézi a hülyeség miatt , vagy csak mert szimplán idióták és tetszik nekik.
- Youtube
Miért tennének fel egy ilyen szart, aminek fent van minden része youtube-on?
Kínomban 20 részt bírtam csak megnézni. Szörnyen tehetségtelenek a "színészek". Egy kamerát hadonásznak ide-oda, valamint a hangot sem tudják jó minőségben rögzíteni. Hallható, ahogy a sorokat a szájukba adják, lassan úgy beszélnek, mint a robotok, vagy mint akik be vannak szívva és nincsenek tudatában, hogy mi hagyja el a szájukat. Azért néztem ilyen sokáig, mert reméltem, hogy idővel belerázódnak a szerepbe, de sajnos nem így történt. Persze lehetnek kivételek, de fejből egyet sem tudnék mondani.
https://www.youtube.com/watch?v=Tvr2El4t8Dc&t=424s
Ez a videó mindent elárul.
Előttem lévő hozzászóló már elárulta, hol találod. Remélhetőleg elkerülöd... :D
Hallani hallotam már erről a sorozatnak csúfolt valamiről, de eddig nem láttam belőle egyetlen egy részt se. A kedvedért gyorsan átpörgettem a legújabb részt és megnéztem szakmai szemmel.
Borzalom. Nem tudom ki volt az operatőr, de azt ki kellene dobni, de nagyon gyorsan. Borzalmas kamera mozgások, rángatózik a kamera, ezektől már csak a vágás a rosszabb. Nem, nem az a baj, hogy amatőr, hanem az, hogy az amatőr szintet se éri el. Elején mikor bejön a srác, az Olivér vagy ki baromira mozog a kamera, ami olyan hiba a kamerázásnál, mintha a kőműves kihagyná a cementet a betonozáskor. Utána megkontrázák még ezt vágással, meg olyan alapvető hibákkal, hogy az ablak felé, a beáramló fényforrás felé fordul előzetes beállítások nélkül.
Sztoriról inkább ne is beszéljünk, az még gázabb még így gyorsan átpörgetve. Magassarkúban való járás tanítása? Középsulit el se végzi, de megkéri a csaj kezét? Ki a franc írja ezeket a sztorikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!