Mi a véleményetek a Smallville c. sorozatról?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 12:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon izgalmas jól felépített sorozat volt, unatkozni nem lehet rajta. De az utolsó 1-2 évadban már alig vártam hogy vége legyen, csak azért néztem hogy megtudjam mi lesz a vége. Nagyon vontatottá vált már az egész a végére, érződött rajta, hogy már csak az a cél, hogy kipréseljenek még egy kis pénzt a sorozatból. Személy szerint az első néhány évad után már baromira idegesített Lana Lang karaktere, de főleg a közte és Clark Kent közötti, az egész sorozatot végigkísérő úgymond "huzavona".
2/3 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc sorozatom. De Lane a 3. évad utána nagyon idegesítő lett, illetve a kapcsolata Clarkkal.
A másik karakter, aki hasonlóan idegesítő, az Oliver volt, meg a kapcsolata Chloeval és ahogy Chloe karakterével bántak az egész sorozat alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!