Szerintetek ki fog meghalni a Trónok Harca záró évadában?
Vagy inkább úgy is kérdezhetném ki marad életben? :(
Az index által leközölt "kiszivárgott" anyag szerint Tyrion , Sansa és Jamie?
Ezek csak találgatások,mivel sok "kamu" jelenetet is forgatnak,hogy ha kiszivárog valami,akkor egyáltalán ne legyen valós.
A main karakterek közül szerintem Jaime fog meghalni.
Könnyebb lenne felsorolni, hogy ki nem.
A 7. évad második részében mikor yara nyakához nyomta Euron a baltát akkor azt mondtam na ha most nem öli meg akkor túléli az egész sorozatot, szerintem így is lesz.
Elment a sorozat egy klisés szerelmi szállal is Dany És Jon között amiből gyereknek kell születni mert hú az annyira epic és a rajongóknak ez kell. Na az a gyerekük majd még az aki tuti h túléli, evidens.
Többieket passzolom de ennek a kettőnek a túlélésében biztos vagyok.
A halálokban szintén 2ben vagyok biztos, Cerseiében és a gyerekéében. Meg se fog születni hiszen az 5. évadban a jós megmondta, hogy 3 gyereke lesz mindhárom meghal vele pedig a "kistestvér" fog végezni.(Tyrion?)
Kik fognak meghalni:
-Cersei
-Jaime
-Jon Snow
-Bran
-Daenerys
-Varys
-Melisandre
-Theon
-Sandor
-Brienne
-Grey Worm (Szürke Féreg)
-Tormund
-Jorah
-Gregor Clegane
-Eddison Tollett
-Yohn Royce
-Meera Reed
-Qyburn
Akik életben maradnak:
-Tyrion
-Davos
-Sansa
-Arya
-Jon Snow és Daenerys Targaryen közös gyereke (még nem született meg)
-Missandei
-Sam
-Gilly
-Gendry
-Yara
-Bronn
-Edmure
Ezeket onnan tudom, hogy már kikerült a 8. évad forgatókönyve a netre, amiket hackerek loptak el az HBO-tól és el is lehet olvasni magyarul a sztori egészét, ahogy azt én is tettem:
Az meg hogy ez nem igazi egyesek szerint, elég azzal letörni, hogy a 7. évad sztorija is kiszivárgott mielőtt leadták volna, azt is elolvastam és az is teljesen úgy történt végül, ahogy az a kiszivárgott anyagban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!