A "Szólíts a neveden"-t megnézte valaki? Jó film?
Én a héten láttam és sokat gondolkodtam rajta, vajon miért ez lett a vége.
SPOILER
Nem igazán értettem, miért nősült meg Oliver. Felnőtt férfi, harminc körül volt. Szerintem ennyi idősen nem érv, hogy "mert nem elfogadó a családja". Elvesz egy nőt, tönkretéve kettejük életét, aztán nyaranként majd 17 éves fiúkákkal hetyeg, akik fél év múlva is sírnak utána? Szerintem ez a férfi egyszerűen tisztességtelen. Elio legalább korrektül lezárta a lánnyal a kapcsolatot, még ha el is ragadta a kanosság és elvette a szüzességét.
Így az egész egy egynyári kalanddá silányul.
SPOILER VÉGE
Szép tájak és jó színészek, de az üzenete egyáltalán nem pozitív számomra.
Sziasztok! Én is imádtam a filmet, 2-szer megnéztem már és a könyvet is olvastam, és az talán még jobb volt, mint a film. A világa magával ragadó és a történet teljes mértékben elgondolkodtató, én is miután megnéztem nagyon sokáig gondolkodtam rajta. Azt is szeretem benne, hogy régebben játszódik és nem a mai megszokott gyorsan szerelembe esős film ( a sok klisével, ami persze néha nézhető, de azért már elég sok), hanem egy szerelmet mutat be. Azóta én is Timotheé és Armie fan vagyok, annyira aranyosak együtt, ilyen barátság ritkán adatik meg :D
Annyira várom már a folytatást!!
Én egy hónapja láttam először a filmet, pár nap múlva újra megnéztem, és most olvasom a könyvet. Sosem akarom, hogy vége legyen, ezt gondoltam a film közben és a könyv olvasása közben is. Egyszerűen magával ragadó a világa, megmagyarázni sem tudom azt az érzést, amit kivált belőlem.
A folytatást illetően én is nagyon várom már, egyben tartok is egy kicsit tőle. De ha ugyanazok az emberek fognak rajta dolgozni, szerintem csak jóra számíthatunk. Csodálatosat alkottak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!