Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Szólíts a neveden"-t...

A "Szólíts a neveden"-t megnézte valaki? Jó film?

Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 16:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%
Na sziasztok, még mindig a 13 és 18-as válaszoló vagyok :D De jó látni, hogy ti is így vagytok ezzel ;) Szerintem egyébként, ahogy az interjúkból látom, rájuk (Timothée és Armie-ra ) is nagy hatással volt a film....ez ilyen once in a lifetime élmény a számukra, ahogy látom rajtuk, és hát igen...én is így érezném. Azért az se lehet könnyű nekik, hogy egy ilyen intenzív 2-3 hónapos forgatás, meg interjúsorozat után búcsút inteni egymásnak, de még szerencse, hogy kb. családtagnak tekintenek már egymásra :D Egyébként én ezt a filmélményemet (hozzáteszem, az elmúlt pár év legjobb filmje számomra) nem nagyon tudom kivel megosztani, 2 barátnőmnek próbáltam mondani, de ők eléggé kivannak ettől a 2 férfi egymásba szeret témától, nem is nézik meg, pont ezért. Nem is értem, komolyan....jó lehet, hogy nálam benne van az, hogy tudom, hogy mindkettő hetero az életben, és így könnyebb befogadni, de szerintem ha akár egyikük is meleg lenne, nekem akkor is ugyanennyire tetszene. Nemhogy tetszik, de sztem iszonyatosan szexi az egész film, meg a fiúk is ;) lehet ez fura, hogy hetero nőként így gondolom, de egyszerűen ezt érzem... :D
2018. márc. 2. 17:44
 22/31 anonim ***** válasza:
*családtagként
2018. márc. 2. 17:46
 23/31 anonim ***** válasza:

Én a héten láttam és sokat gondolkodtam rajta, vajon miért ez lett a vége.

SPOILER

Nem igazán értettem, miért nősült meg Oliver. Felnőtt férfi, harminc körül volt. Szerintem ennyi idősen nem érv, hogy "mert nem elfogadó a családja". Elvesz egy nőt, tönkretéve kettejük életét, aztán nyaranként majd 17 éves fiúkákkal hetyeg, akik fél év múlva is sírnak utána? Szerintem ez a férfi egyszerűen tisztességtelen. Elio legalább korrektül lezárta a lánnyal a kapcsolatot, még ha el is ragadta a kanosság és elvette a szüzességét.

Így az egész egy egynyári kalanddá silányul.

SPOILER VÉGE

Szép tájak és jó színészek, de az üzenete egyáltalán nem pozitív számomra.

2018. márc. 4. 10:03
 24/31 anonim ***** válasza:
21-es vagyok. A vége nekem sem tetszett, kicsit reménykedtem a happy end-ben, vagy legalább nem ilyen fura befejezésben, hogy megnősült...viszont anélkül meg nem lett volna az a csodás kandalló előtt sírós jelenete Elio-nak. Bár, azt úgy is meg tudták volna oldani, hogy Oliver szimplán csak elmegy, nem kellett volna ez a nősülős dolog bele, de gondolom, a könyvben is ez volt, és csak követték a könyvet (gondolom, olvasni nem olvastam).
2018. márc. 4. 13:44
 25/31 anonim válasza:
A könyvben is megnősül, de személyesen mondja el.
2018. márc. 11. 18:02
 26/31 anonim ***** válasza:
53%
Jön a folytatás! :)
2018. márc. 15. 17:43
 27/31 anonim ***** válasza:
53%
Igen, én is ezt olvastam :)) Remélem, hogy ugyanolyan jó lesz, mint az első, bár, nagyon nehéz lesz megint azt a hangulatot hozni szerintem.
2018. márc. 17. 14:48
 28/31 anonim ***** válasza:
Most elég sz@r embernek érzem magam, de nekem nem tetszett..pedig az LMBTQ témájú filmekkel semmi bajom, jó párat láttam már, mielőtt valaki azzal jönne hogy homofób vagyok. Nem tudom mi lehet az oka hogy én vagyok kb az egyetlen akinek nem tetszik :D Talán adok majd neki még egy esélyt
2018. márc. 30. 20:42
 29/31 anonim válasza:
67%

Sziasztok! Én is imádtam a filmet, 2-szer megnéztem már és a könyvet is olvastam, és az talán még jobb volt, mint a film. A világa magával ragadó és a történet teljes mértékben elgondolkodtató, én is miután megnéztem nagyon sokáig gondolkodtam rajta. Azt is szeretem benne, hogy régebben játszódik és nem a mai megszokott gyorsan szerelembe esős film ( a sok klisével, ami persze néha nézhető, de azért már elég sok), hanem egy szerelmet mutat be. Azóta én is Timotheé és Armie fan vagyok, annyira aranyosak együtt, ilyen barátság ritkán adatik meg :D

Annyira várom már a folytatást!!

2018. máj. 5. 16:36
 30/31 anonim ***** válasza:
57%

Én egy hónapja láttam először a filmet, pár nap múlva újra megnéztem, és most olvasom a könyvet. Sosem akarom, hogy vége legyen, ezt gondoltam a film közben és a könyv olvasása közben is. Egyszerűen magával ragadó a világa, megmagyarázni sem tudom azt az érzést, amit kivált belőlem.

A folytatást illetően én is nagyon várom már, egyben tartok is egy kicsit tőle. De ha ugyanazok az emberek fognak rajta dolgozni, szerintem csak jóra számíthatunk. Csodálatosat alkottak. :)

2018. júl. 13. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!