A "Szólíts a neveden"-t megnézte valaki? Jó film?
#10: Én is elolvastam a regényt, és még el is fogom újra (és talán újra). :) Nem akarok spoilerezni, de az utolsó néhány tíz oldalt megkönnyeztem, pedig nem vagyok egy különösebben érzékeny, sírós csaj. Felemelő-léleksimogató, ugyanakkor fájdalmasan szívszorító történet ez számomra. Téged mi szomorított el/dühített a történet végén?
(#1-es voltam, s még néhány :))
Kedves #1, itt #10. :)
Nehéz megfogalmazni. Mostantól erős
SPOILER
veszély ->>>>>>
Ha csak simán elment volna, azt még talán valahogy "feldolgozom", de a telefonbeszélgetésük belém vágta a nagy kést. Ez egy csodálatos szerelmi történet, valami furcsán tökéletes kiteljesedés volt, és mindennek a végén Oliver egy nő mellett köt ki... Még csak a filmes végről tudok nyilatkozni, de ott nekem az jött át, hogy mind a ketten visszavágynak arra a nyárra. Oliverből valami olyasmi jön át, hogy két férfi között nem lehet valódi kapcsolat, Elio teljesen más lelkületű - ezt már a könyvből is látom. Nagyjából ilyen érzések keringtek és azóta is keringenek bennem.
Ez csak a nyers, ösztönös szomorúságom oka, de azért igyekeztem teóriákat kigondolni és olvasni, miért is ez a vége, ami. Hiába is, nehezen viselem el az elmúlást, az elvesztést, a szomorú végeket... :(
Mindenképpen meg fogom nézni még párszor. :)
Na csatlakozom én is, köszi mindenkinek a hozzászólásokat :)
Csodálatos, megindító film volt számomra is.
#12:
"Hiába is, nehezen viselem el az elmúlást, az elvesztést, a szomorú végeket... :(" - a film kapcsán ez most rám is tökéletesen igaz
Érdekes belegondolni, vajon hogyan alakult volna kettejük története, ha Oliver családja is olyan elfogadó-támogató lett volna, mint Elióé... Úgy érzem, Oliver abban a néhány hétben volt igazán önmaga. Abban a búcsúzkodásban a vasútállomáson pedig minden benne volt... szívszorító.
Jól működik köztük a kémia a filmen kívül is, az tuti. :) Azt már én is megfigyeltem, hogy milyen kedvesen-lágyan tudnak egymásra nézni, és mindig keresik az alkalmat, hogy megérintsék egymást. :) Nagyon helyesek. :)
Egyébként nálam már jó két hónapja tart az intenzív-keserédes "Call me"-őrület, csak hogy tudjátok, mire számítsatok... ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!