Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Szólíts a neveden"-t...

A "Szólíts a neveden"-t megnézte valaki? Jó film?

Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 16:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
53%

#10: Én is elolvastam a regényt, és még el is fogom újra (és talán újra). :) Nem akarok spoilerezni, de az utolsó néhány tíz oldalt megkönnyeztem, pedig nem vagyok egy különösebben érzékeny, sírós csaj. Felemelő-léleksimogató, ugyanakkor fájdalmasan szívszorító történet ez számomra. Téged mi szomorított el/dühített a történet végén?

(#1-es voltam, s még néhány :))

2018. febr. 22. 19:13
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

Kedves #1, itt #10. :)

Nehéz megfogalmazni. Mostantól erős

SPOILER

veszély ->>>>>>

Ha csak simán elment volna, azt még talán valahogy "feldolgozom", de a telefonbeszélgetésük belém vágta a nagy kést. Ez egy csodálatos szerelmi történet, valami furcsán tökéletes kiteljesedés volt, és mindennek a végén Oliver egy nő mellett köt ki... Még csak a filmes végről tudok nyilatkozni, de ott nekem az jött át, hogy mind a ketten visszavágynak arra a nyárra. Oliverből valami olyasmi jön át, hogy két férfi között nem lehet valódi kapcsolat, Elio teljesen más lelkületű - ezt már a könyvből is látom. Nagyjából ilyen érzések keringtek és azóta is keringenek bennem.

Ez csak a nyers, ösztönös szomorúságom oka, de azért igyekeztem teóriákat kigondolni és olvasni, miért is ez a vége, ami. Hiába is, nehezen viselem el az elmúlást, az elvesztést, a szomorú végeket... :(

Mindenképpen meg fogom nézni még párszor. :)

2018. febr. 26. 18:07
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
Hetero vagyok, nő, és nagyon rég láttam ennyire jó filmet ;) A napokban akarom megnézni másodszorra, Timothéé Chalamet-ért pedig nagyon fogok izgulni, hogy megnyerje az Oscart, mert elképesztően jól alakít!
2018. febr. 26. 18:51
 14/31 anonim ***** válasza:
52%
Szervezhetjük a közös fan-mozit. :D
2018. febr. 26. 19:50
 15/31 A kérdező kommentje:

Na csatlakozom én is, köszi mindenkinek a hozzászólásokat :)

Csodálatos, megindító film volt számomra is.

2018. febr. 26. 20:50
 16/31 anonim ***** válasza:
79%

#12:

"Hiába is, nehezen viselem el az elmúlást, az elvesztést, a szomorú végeket... :(" - a film kapcsán ez most rám is tökéletesen igaz

Érdekes belegondolni, vajon hogyan alakult volna kettejük története, ha Oliver családja is olyan elfogadó-támogató lett volna, mint Elióé... Úgy érzem, Oliver abban a néhány hétben volt igazán önmaga. Abban a búcsúzkodásban a vasútállomáson pedig minden benne volt... szívszorító.

2018. febr. 26. 21:08
 17/31 anonim ***** válasza:
75%
Már-már idilli állapotok uralkodnak itt. :))
2018. febr. 26. 21:15
 18/31 anonim ***** válasza:
73%
13-as válaszoló vagyok. Én kicsit már túl nagy fan vagyok úgy érzem (bár még mindig csak 1x láttam, illetve a kedvenc részekbe mindig beletekerek és újranézem :D ), de egyszerűen nem bírok nem erre a filmre gondolni, nagy hatással volt rám. Plusz állandóan interjúkat nézek a két főszereplővel, olyan jó látni, hogy az életben ilyen jó barátok lettek és ilyen szoros kapcsolatot ápolnak. Meg azt, hogy nem feszengenek az interjúk közben, hanem teljesen természetesen, mosolyogva beszélnek még akár a legbizarrabb jelenetekről is. És ahogy egymásra néznek közben...hát tiszta bromance.. xD Ez nekem annyira szimpatikus :))
2018. febr. 28. 11:11
 19/31 anonim ***** válasza:
60%
13-as, én is TELJESEN ugyanígy vagyok ezzel. :D fan mode on :D
2018. márc. 1. 20:30
 20/31 anonim ***** válasza:
26%

Jól működik köztük a kémia a filmen kívül is, az tuti. :) Azt már én is megfigyeltem, hogy milyen kedvesen-lágyan tudnak egymásra nézni, és mindig keresik az alkalmat, hogy megérintsék egymást. :) Nagyon helyesek. :)

Egyébként nálam már jó két hónapja tart az intenzív-keserédes "Call me"-őrület, csak hogy tudjátok, mire számítsatok... ;D

2018. márc. 1. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!