Nektek ki a kedvenc szereplőtök a Stranger Thingsből?
Figyelt kérdés
Nekem 11/Tizi❤
IMÁDOM😍
2018. febr. 11. 22:26
4/10 anonim válasza:
Kali Prasad - Azon az 1 részen kívül még nem volt sok jelenése, de ez remélem változni fog :D
11-et annyira nem bírom, néha már idegesítően antiszoc.(bár érthető de akkor is :D)
5/10 anonim válasza:
El okés, de már túl magának való.
Nekem Nancy, mert vagány és határozott csaj, vagy Hopper, mert jószívű és kitartó.
6/10 anonim válasza:
Ig!ából legalábbis szerintem, az egész évad vezette fel, hogy az új csaj bátyjának lesz valami nagy szerepe, végig vártam, mi lesz... erre semmi... pedig sokat ki lehetne hozni a karakterből.
7/10 anonim válasza:
Én azt hittem, az újak "többek" holmi vagány lánykánál meg egy idióta, fennhéjázó srácnál, de hogy szimpla halandók, ez csalódás volt számomra.
9/10 anonim válasza:
Najó, Dustin. Olyan cuki 😍 Meg Hopper.
10/10 anonim válasza:
Nekem is 11 a kedvencem. Igaz, hogy elég antiszoc sokszor és keveset beszél, de pont ezért tudok vele azonosulni, mert én is ilyen vagyok, csak lightosabb változatban. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!