Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A SKINS ben Cassie-nek és...

A SKINS ben Cassie-nek és Mischel-nek miért olyan fura az orruk, megvan operálva vagymi? :D

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, Michelle orra ritka csúnya, úgyhogy nem meg van operálva, hanem inkább meg kéne... :D

Cassié sincs szerintem, de nem tudom. Az övé mondjuk inkább lehetne, elég szabályos meg minden, a hangja is olyan lágy, mint akinek orrplasztikája volt... de nem biztos, nem tudom. :D

2010. jún. 7. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
értem de a lényeg amit kihagytam h ugyanúgy néz ki az orruk:DD ezt nem értem. néézd meg...mindkettejüknél ugyanoylan bibi vagy mi van az orrukon:DD vagy az angoloknál ez normális?xdd
2010. jún. 7. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, igaz, én nem figyeltem (előző vagyok).

De ez nem változtat a tényen:

Egy ilyen orr nem megoperálva van, inkább meg kéne. :D

2010. jún. 11. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
ezt én is néztem..de amúgy a 3. évadban meg a 4.-ben Effynek is ilyen orra van.szerintem erre a sorozatra direkt ilyenre operálták az orrukat.a fiúk szeretik a pisze orrú lányokat.
2014. máj. 10. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!