Mit szóltok ahhoz hogy Reboot sorozat indul a Bűbájos Boszorkákból?
Ha nem lesz annyira borzasztóan rossz, mint az eredeti utolsó 4 és fél évada, akkor jöhet. De ha ugyanolyan irritálóak lesznek a karakterek, mint Piper, akinek fontosabb valami hülye babazsúr, mint mások életének megmentése vagy mint Phoebe, akinek előrébbvalóbb irka-firkálni egy pletykarovatba olcsó szerelmi tanácsokat adva, mint megmenteni a világot...akkor ugyanolyan idegesítő lesz.
Ez a két karakter a 4.-5. évadtól a 8. évadig bezáróan kizárólag panaszkodott és ignorálta a feladatát, ami az lett volna, hogy ártatlanokat védjen.
Szóval remélem nem megint olyan "hős" karaktereket akarnak írni, akik nem csinálnak mást, mint kerülik a kötelességüket.
Képzeld el ha Superman elhalasztaná a bolygó megmentését, mert írnia kell a Daily Planet rovatát...lol. Na nem hiszem, hogy nagy hősnek tartanák.
A másik meg, hogy a sorozat szexista volt, mint az állat. A jó pasikat állandóan felruházták tipikus jó pasi képességekkel, mint pl. a hobbujik a barkácsolás és mindent megcsinálnak a lányoknak a ház körül. És akkor ahogyan Phoebe bánik a férfiakkal, arról pszichológiai tanulmányokat lehetne írni. Ha egy sorozat hasonlóan sztereotipizálta volna a nőket, hát nem tudom a kritikusok mennyire rajongtak volna érte.
A harmadik meg a logika a varázsrendszerben. Minden évadban és évadon belül is ellentmondanak egymásnak a szabályok. Az égiek meg a legnagyobb szemetek, akiket valaha fantasyban kitaláltak.
Szóval a lényeg, hogy nagyon sok hiba van, amit meg kell javítaniuk a sorozatban. Ma már mások az igények, mint anno.
Bár ha nem veszik magukat komolyan és ilyesmi paródiát csinálnak az eredeti sorozatból, talán még az is jó lenne:
Már csakazértis belenézek majd :D
De omájngott, az eredeti nekem nagy kedvenc.
Wow erről nem is tudtam eddig, köszi! Én is ahhoz a táborhoz tartozok, aki nagyon szerette az eredetit, annak minden hibájával és idegesítő kis dolgával együtt. Phoebe és Cole kapcsolatát is imádtam benne, csak kár hogy úgy alakult ahogy. :(
Szóval én örülök a hírnek, kíváncsi leszek rá, remélem nem szúrják el rossz színészekkel. :D
Én örülök neki és remélem hogy ugyanolyan hangulatos és jó sorozat lesz mint az eredeti.
Itt írják hogy kik játtszák majd a szereplőket: [link]
Na ezt kétlem, mert Rose Mcgowan szerint Alyssa Milano aszisztált Weinsteinnek a fiatal színészek zaklatásában.
https://www.youtube.com/watch?v=k9wZU8xf7wg
Én nem hiszem, hogy visszatérnének a sorozatba.
És múltkor Holy Mary Combs is eléggé csúnya dolgokat írt ki twitterre a reboottal kapcsolatban.
Szerintem max Shannen Doherty térhetne vissza, de ahm...egyébként is ő maradt az egyetlen normális színész közülk. Meg a többi karakter eléggé egoista.
De nem hiszem, hogy ugyanazok a karakterek visszatérnek.
De Shannen már tünetmentes. És amilyen irányba ment a Charmed 4. évad közepétől, szerintem Alyssával és Holyval voltak gondok. Kb. a 4. évad második fele, az 5, 6. és 8. évad az ő egonövelőjük és nem csinálnak mást, mint hárpiáskodnak.
Szóval én nehezen tudom elhinni, hogy Shannennel voltak gondok. Ha nem is járt be forgatásra, az szerintem a másik két színésznő miatt volt.
Itt ez a videós végigelemzi az egész sorozat, első évadtól és onnan kezdődnek a sorozattal az igazi gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!