A legújabb hírek szerint az egyik új Star wars trilógiát a Trónok harca készítői fogják készíteni. Ti mit szóltok a hírhez?
Én csak abban bízom, hogy nem olyan színvonalú lesz, mint a legutóbbi Trónok harca évad.
Amúgy attól, hogy ők csinálták a Trónok harcát, még nem lesz olyan stílusú az, amin később dolgoznak...
Adaptálni tudnak meglehetősen jól.
A könyveken nélkül megnyírt költségvetéssel ők is lementek középszerbe.
Szóval ha egy szuper forgatókönyvet forgatnának akkor látatlanban azt mondanám hogy biztosan jó lesz.
De így hogy ők írják a sztorit is meg a forgatókönyvet is kiszámíthatatlan.
Plusz hogy kiállnak e a felnőtt vonalért vagy ők is kigyerek filmet csinálnak mint a legutóbbi görény troll rendező.
Szóval csak találgatni lehet.
Akkor a fél szereplőgárda megpusztul, szex lesz a Millenium Falcon fedélzetén, és legalább 23 mássalhangzót fog tartalmazni az új szereplők neve.
Viccet félretéve: semmi biztató, a Trónok harca a nagy hype ellenér szerintem borzalmas sorozat minden szempontból, ha a Star Warsot is leviszik arra a szintre, akkor vethetjük a keresztet. De én bízom benne hogy nem így lesz, adni kell egy esélyt a srácoknak, lehet csuda jó dolog fog kisülni belőle. Itt amúgy is eléggé meg van kötve a rendezők keze.
Viszont ha tényleg pucérkodás lesz egy Star Wars filmben azt nagyon adom, annak itt lenne már az ideje. Kár hogy Emilia Clarkeot már elpazarolták az új Solo filmbe, pedig ő szerintem itt is benne lett volna a nudiban. Üde színfoltja lehetett volna az új trilógiának. (könnyek letöröl)
Ahogy már írták előttem,ha nincs amiből meríthetnének akkor semmi jót nem tudnak összehozni.
Trónok harca is addig volt jó amíg volt könyv amiből dolgozhatnak.Utána ledegradálták egy átlagos fanfiction szintjére.
Reméljük, hogy lesz mit adaptálni.
Ugye Rian Johnson is rendez egy SW trilógiát, amire azt mondták, hogy nem Old Republic lesz, szerintem DB trilógia sem, hanem valami teljesen más (hála istennek, legalábbis a Last Jedi-ból kiindulva), akkor esetleg egy DB trilógiát el tudnék képzelni tőlük, (mármint a régi könyveket feldolgozva), abban szerintem minden benne van ami a Trónok Harcát is sikeressé tette.
Volna mit adaptálni, csak ugye rengeteg régi kánon dolog kuka lett. Thrawn is kap talán egy új könyvtrilógiát, mert a régi már nem illeszthető a Disney féle világképbe. Állítólag a Zsivány egyes után alkot kék uraság a második részben...
Darth Bane is remek alap lenne, de most már az Erőhöz való viszony is megváltozott, lényegében megcsíp egy midi kloriánnal tele szúnyog, és Mester vagy...
Még a Legacy is használható alapötlet, (Sith twilek lány, ugye???)Illetve, hát több féle szemben álló frakció. Még azt is el lehetne játszani, hogy kijutnak a galaxison kívülre. Vongok, emlékszik még valaki. Ha azok bejöttek, más is bejöhet! vagy mi ki. Technikai csere-bere, a kredit se jön rosszul. Egy Star Wars kalandorcsapat dönt-borít a szomszédban. És volna benne elbitangolt jedi, ilyen-olyan fejvadász, nyugdíjas klón, unatkozó admirális az Első rend nevű bohózatból...még értelmes is lehetne látni egy teljesen eltérő, korábban ellenséges csapat kényszerű, majd egyre lelkesebb együttműködését a túlélésért(adott esetben a galaxis megmentéséért) különféle számukra idióta helyzetekben, összezárva egy hajón vagy flottában...
Meg az eddigiek olyan menő elképzelések. Jedi és sith csapatok vívnának egymással. Csillagflották agyalnák egymást, etc. Egy-két új faj, vagy akár meglévő fajok életének, bolygóinak bemutatása.
Félek, majd kapunk valami rétestésztát, pl. a Mill Falcon egyik quad gépágyújának spin-offja.
Vagy valami világidegen hülyeséget. Utózmány trilógiát, ahol kentaurok taszigálják a puskaporos rézágyúkat a csillaghajókon, amiket bicikli generátorokat tekerő nemtommik mozgatnak. Ja, és a piros/fekete TIE vadászt átfestik zöldre. Úgy lehet majd megkülönböztetni a trilógiákat, hogy melyikben milyen színű ugyanaz a TIE. Közben eltelik vagy hatezer év...
Ja és végén bele fogják keverni a Föld nevű bolygót.
A Trónok harca Martintól, a könyvek írójától volt jó ÉS attól, hogy Martin munkáját az elején a sorozat készítői még nagyobb részt hűen másolták a könyveket.
A Trónok harca sorozat egyre szarabb, mióta a sorozat készítői egyre jobban eltérnek az alapanyagtól. Az első 4 évad még tök jól lemásolta az első 3 könyvet, azóta meg ahogy egyre nagyobbak az eltérések, egyre zuhant a sorozat színvonala. A 7. évad története, karakterei okádékok volt, mert ebből ami ott volt már szinte semmi nem lesz a könyvekben is, majd' mindent a saját ujjukból szoptak az írók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!