Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HBO minek ha ingyen is nézheted?

HBO minek ha ingyen is nézheted?

Figyelt kérdés

Annyira de annyira útálatos, hogy az "online filmnézés" még hasonló oldalak elveszik azt a prémium érzetet amit biztosít az HBO.

Utálom. :'(

Szeretném magam kiváltságosnak érezni azzal, hogy amit az HBO GO-n nézek azt csak azok nézhetik akik elő fizettek rá, de várj.

Nem muszály minden filmet/sorozatot... De bakker... Legalább az HBO saját gyártású sorozatait had csak én és az előfizetők nézhessék.

Ne már, hogy így az HBO-nak semmi értelme ne legyen.

Az HBO GO-nak van egy saját szabadalmaztatású "Steam"ne amely azt biztosítja a nézők számára, hogy a film vagy sorozat a készülékhez mérten a leges legjobb minőséget tudja nyújtani képminőség szempontjából, és lehetőleg ne is akadjon meg.

A Steam elemzi a géped vagy telefonodat, és ahhoz mérten állítja a képminőséget.

Itt nincs 240/360/720p, itt csak a Steam van.

Ez jelenleg az egyetlen amit előnyként tudok felhozni, ám semmi mást.

Miért nincs egy tartalom feltöltő elemző vagy valami, ami elemzi, hogy "a-a ezen tartalom feltöltésére nincs jogosultságod"

Lehet hogy most mindenki le fog durrogni, hogy ez mit árt nekem, de akkor is... Ez az igazság.

Én prémium érzetet akarok és a prémium érzetért fizetek.

Nem csak a képminőségért.

2018. febr. 8. 18:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én a Westworld miatt vagyok kiakadva. A Trónok Harca is jobb, de a Westworld sokkal komolyabb hangvételű.

Jó mindegy. Hagyjuk a témát.

Én 2.000ft-ot fizetek az HBO GO ért, ehhez nem jár TV, de nem is kell, mert nincs

2018. febr. 9. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyugi kérdező nyugi, hamarosan teljesül a kívánságod, a videómegosztók hamarosan végüket járják, mert törlik, hamarosan minden film kihal ott, jobb a letöltés....
2018. febr. 9. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
9%

Nekem írtál privátot.

Szôval azért paraszt dolog ez mert fizetek havonta 8ezret a netre a tv re meg az adapterre.

Szerintem ez sok.

Ės ez is csak azért ennyi a 12e helyett mert az éves szerződéskötéskor mondtam nekik hogy max havi 8 és ingyen hbo fėl évig vagy megyek a digihez szerződni.

Akkor meg mi a fenére fizessek még ennyit vagy annyit?

A fenéket fogok.

Letöltöm vagy online oldalon megnézem.

2018. febr. 9. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is írt privátot. Néhány választ pedig töröltetett.
2018. febr. 9. 19:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem semmit.
2018. febr. 10. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!