HBO minek ha ingyen is nézheted?
Annyira de annyira útálatos, hogy az "online filmnézés" még hasonló oldalak elveszik azt a prémium érzetet amit biztosít az HBO.
Utálom. :'(
Szeretném magam kiváltságosnak érezni azzal, hogy amit az HBO GO-n nézek azt csak azok nézhetik akik elő fizettek rá, de várj.
Nem muszály minden filmet/sorozatot... De bakker... Legalább az HBO saját gyártású sorozatait had csak én és az előfizetők nézhessék.
Ne már, hogy így az HBO-nak semmi értelme ne legyen.
Az HBO GO-nak van egy saját szabadalmaztatású "Steam"ne amely azt biztosítja a nézők számára, hogy a film vagy sorozat a készülékhez mérten a leges legjobb minőséget tudja nyújtani képminőség szempontjából, és lehetőleg ne is akadjon meg.
A Steam elemzi a géped vagy telefonodat, és ahhoz mérten állítja a képminőséget.
Itt nincs 240/360/720p, itt csak a Steam van.
Ez jelenleg az egyetlen amit előnyként tudok felhozni, ám semmi mást.
Miért nincs egy tartalom feltöltő elemző vagy valami, ami elemzi, hogy "a-a ezen tartalom feltöltésére nincs jogosultságod"
Lehet hogy most mindenki le fog durrogni, hogy ez mit árt nekem, de akkor is... Ez az igazság.
Én prémium érzetet akarok és a prémium érzetért fizetek.
Nem csak a képminőségért.
1.Muszáj
2.Mi a franc az a Steam? Stream-re gondolsz?
3.Én is rinyáljak , hogy amit megnézek netflixen azt más megnézheti neten? hurr-durr...
De hogyan? Ezt nem értem. Hogy oszthatják meg?
Miért nincs egy tiltó program?
De igazam van, nem?
Legalább azt mondjátok meg.
Jogos a felháborodás, nem?
Várj várj várj! Kitalálom: Trónok harca igaz? :D
Amúgy meg nekem inkább ezek a prémium vacak oldalak az ellenszenvesek, a játékoknál dettó. Ha már az ember előfizeti a kábeltévét akkor hadd nézhesse már ami azon megy, ne számoljanak már fel még plusz pénzeket bizonyos műsorokért. Amúgy meg 2018-ban az ilyen felületek halálra vannak ítélve, ma már mindenki akkor nézi a sorozatot amikor neki jól esik, nem fog csak mondok valamit hétfő este 9 órakor leülni megnézni, mert máskor nem adják. Na meg (jobb esetben) itt nincs 5 percenként 10 perc reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!