Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HBO minek ha ingyen is nézheted?

HBO minek ha ingyen is nézheted?

Figyelt kérdés

Annyira de annyira útálatos, hogy az "online filmnézés" még hasonló oldalak elveszik azt a prémium érzetet amit biztosít az HBO.

Utálom. :'(

Szeretném magam kiváltságosnak érezni azzal, hogy amit az HBO GO-n nézek azt csak azok nézhetik akik elő fizettek rá, de várj.

Nem muszály minden filmet/sorozatot... De bakker... Legalább az HBO saját gyártású sorozatait had csak én és az előfizetők nézhessék.

Ne már, hogy így az HBO-nak semmi értelme ne legyen.

Az HBO GO-nak van egy saját szabadalmaztatású "Steam"ne amely azt biztosítja a nézők számára, hogy a film vagy sorozat a készülékhez mérten a leges legjobb minőséget tudja nyújtani képminőség szempontjából, és lehetőleg ne is akadjon meg.

A Steam elemzi a géped vagy telefonodat, és ahhoz mérten állítja a képminőséget.

Itt nincs 240/360/720p, itt csak a Steam van.

Ez jelenleg az egyetlen amit előnyként tudok felhozni, ám semmi mást.

Miért nincs egy tartalom feltöltő elemző vagy valami, ami elemzi, hogy "a-a ezen tartalom feltöltésére nincs jogosultságod"

Lehet hogy most mindenki le fog durrogni, hogy ez mit árt nekem, de akkor is... Ez az igazság.

Én prémium érzetet akarok és a prémium érzetért fizetek.

Nem csak a képminőségért.

2018. febr. 8. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

1.Muszáj

2.Mi a franc az a Steam? Stream-re gondolsz?

3.Én is rinyáljak , hogy amit megnézek netflixen azt más megnézheti neten? hurr-durr...

2018. febr. 8. 18:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajod, hogy HBO gyártású sorozatok felkerülnek ilyen-olyan szar oldalakra is? Csak mert arról az HBO semmit sem tehet. Ezek illegálisan megosztott tartalmak, amit állítólag a törvény büntet, gyakorlatban mindenki szarik rá.
2018. febr. 8. 18:24
 3/15 A kérdező kommentje:

De hogyan? Ezt nem értem. Hogy oszthatják meg?

Miért nincs egy tiltó program?

2018. febr. 8. 19:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Mert ezt egy programmal nem lehet megoldani.
2018. febr. 8. 20:26
 5/15 A kérdező kommentje:

De igazam van, nem?

Legalább azt mondjátok meg.

Jogos a felháborodás, nem?

2018. febr. 8. 20:28
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2018. febr. 8. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Félig van csak igazad. Az valóban gáz, hogy feltöltik őket mindenhova, de nem azért, mert sérti az előfizetők érzelmeit. Azért gáz, mert lopott tartalmat osztanak meg, és annyira nem becsülik meg a kedvenc sorozataikat az emberek, hogy támogassák a készítőket.
2018. febr. 8. 21:39
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Várj várj várj! Kitalálom: Trónok harca igaz? :D

Amúgy meg nekem inkább ezek a prémium vacak oldalak az ellenszenvesek, a játékoknál dettó. Ha már az ember előfizeti a kábeltévét akkor hadd nézhesse már ami azon megy, ne számoljanak már fel még plusz pénzeket bizonyos műsorokért. Amúgy meg 2018-ban az ilyen felületek halálra vannak ítélve, ma már mindenki akkor nézi a sorozatot amikor neki jól esik, nem fog csak mondok valamit hétfő este 9 órakor leülni megnézni, mert máskor nem adják. Na meg (jobb esetben) itt nincs 5 percenként 10 perc reklám.

2018. febr. 8. 22:19
 9/15 anonim ***** válasza:
HBO GO konkrétan jár a kábeltévés HBO mellé, nem kell külön fizetned érte. Én kb 5000 Forintot fizetek havonta HBO GO-ért és Netflixért együttvéve, és sokkal jobban meg vagyok vele elégedve, mint a kábeltévés szutyok csatornákkal.
2018. febr. 8. 22:36
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem tehetsz semmit az ellen, hogy ma már kb. minden fent van a neten. Minden sorozat, minden film megtalálható minimum feliratosan, mert valaki úgyis feltölti valahova. Egyébként én ennek nagyon örülök, bár tény, hogy a film ipar így kevesebb pénzt zsebel be.
2018. febr. 8. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!