Mit lehet tudni a Skam francia változatáról?
On: Magyarra gondolsz akkor nem tudom, utána néztem és eddig senki se foglalkozik a fordítással. Eredeti nyelven tuti megnézhető lesz, hogyha ugyanaz a formátum maradt, mint a Skamnak.
Off: Ne! Most komolyan? Ennyire nincs semmi kreativítás már, hogy a Skamet kell lenyúlni? Ráadásul ennyire nyíltan? Ez a szánalom magasfoka. Ugyanazok a karaktertípusok, még a buliba menős jelenet is egy-egy az egyben lemásolták a trailerben. Lefogadom még a hibáit is ugyanúgy egy az egyben le fogják másolni, mint a Skamnek. Ennek nem lesz olyan szerencséje, mint a Skamnek, hogy a negyedik évadra normális minőségű sorozat lesz megint (második és harmadik évad nem volt valami fényes, elég sok rajongót veszítettek is miatta, akik a negyedik évadra tértek csak vissza).
A szerzodesben megegyeztek, hogy a pilot es talan az elso ket resznek hunek kell lennie a norveghoz, utana meg mar rajuk van bizva
Amugy sajnos en sem tudom, hogy lesz-e magyar felirat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!