Te mennyire értékeled a szex jeleneteket filmekben/sorozatokban?
Csak én vagyok úgy, hogy visszataszítónak tartom általában (és nem vagyok prűd), kivéve néhany kivételt, ami jól van elkészítve és valamiért tetszik is, illetve a történetre is rásegít(!), tehát nem csak úgy beszúrják, mert sok filmrendező fejében érdekesebbé teszi a filmet egy random szex jelenet.
Csak személyes vélemény, kíváncsi voltam más hogy van vele:)
Én is úgy vagyok vele, hogy ha van értelme beletenni a cselekménybe, akkor oké (Pl: Halálsoron, amikor Tom Hanks hazamegy betegségéből gyógyultan, bár nem mutatnak kb semmit belőle, de a lényeg, hogy totál illik és kell is oda!)
De ha csam azért van szexjelenet egy filmben, hogy ezzel vonzzák be a nézőket, akkor nem látom értelmét.
Köszönöm a válaszokat!:D
Nekem egy példa jutott eszembe, spartacusban eléggé tetszett, itt jelentett is valamit a történet szempontjából és valahogy jól is volt elkészítve. Azonkívül mind csak klasszikus film példák jutnak eszembe:))
A színészeknek is ciki lehet annyit pajzánkodni egymáskőzt fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!