Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan szerelem, olyan férfi, és olyan szex mint ami a Harlequin sorozatokban van?
én ha egyszer elkezdem azokat olvasni, akkor nem bírok leállni velük. mindegyik ugyanarról szól, hogy van egy csaj aki általában szűz, és időnként még "átlagos" is és van a multimmiliomos pasi, akivel valami lehetetle szituáció közben ismerkednek meg. természetesen egymásba szeretnek és olyan orbitálisakat szexelnek egymással hogy az valami elképesztő. a kedvencei közé tartozik amikor pl. a szűz csak úgy leszopja a palit hoigy ott marad a rúzsfolt, vagy amikor a szűzcsaj kilovagolja a lelket a pasiból. néha még úgy turbózzák adolgot, hogy a saj esetleg van gereke, vagy éppen terhes.
egyébkét a kérdsre válaszova, szerintem annyira röhejesek ezek a történetek, és nem reálisak, hogy szerintem ilyen szereem nincs!!
persze lehet álmodozni, de a kis novellákban is büdöset fingik carlos alberto, csak azt a részt már nem írjak le, mert a storyk általában azesküvőig tartna.
ja és elfeejtettem, van benne "utóhang" is ami rról szól hogy a csaj ikreket szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!