Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto shippuuden magyar...

Naruto shippuuden magyar szinkron mikor lesz?

Figyelt kérdés

2018. febr. 4. 16:54
 1/8 anonim válasza:
58%

Az de qwa jó lenne..

De sajnos sosem lesz szinkronos :|

2018. febr. 4. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Alighanem soha. Nem érné meg a csatornának.

Na meg egyszer próbálkoztak vele, az is egy kész katasztrófa volt.

Akit érdekel, az nagy valósínűséggel úgyis eredeti japán hanggal, felirattal nézi.

2018. febr. 4. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Remélhetőleg és valószínűleg soha.
2018. febr. 4. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele hogy mikor fog kijönni meg hogy reménykedtem azért hogy lesz magyar szinkronja de végül beletörődtem hogy úgysem lesz és elkezdtem nézni felirattal és sokkal jobb hidd el
2018. febr. 5. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Egyetértek egyszerűen az nem naruto ha nem japan szinkronnal nézed vár rád 500+ szórakozás + 7 movie
2018. febr. 6. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Én megnéztem a Naruto első 100 részét magyar szinkronnal, aztán a maradék 500-at japánnal. Aztán csak a nosztalgia kedvéért belenéztem az egyik magyar szinkronosba, és DAFUQ? XD

Egyetlenegy jelenetet nézek meg még mindig magyar szinkronnal, amikor Naruto a Gaara elleni harcban megidézi Gamakichi-t. XD Az még magyar szinkronnal is üt. XD

Válasz a kérdésre: Az előbb leírtakból biztos rájöttél, hogy osztom az előzőek véleményét. Nem lesz magyar szinkron, és ha megnézed japánul, te is rá fogsz jönni, hogy amúgy nincs is rá szükség.

2018. febr. 6. 19:15
 7/8 anonim válasza:
5-ösz szerintem te egy sznob vagy, aki azt mondja, hogy “csak eredeti japán hanggal nézek animét” az egy sznob sztem.
2021. febr. 21. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Te megnéznéd a kedvenc filmedet egy idegesítő idióta hangjával? Én sem.
2021. febr. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!